nebojte nebudu se ptat na spotrebu
spis mam dotaz k prevodovce, mate nekdo nejake vyhrady k te automaticke? daji se na ni hazet kvalty i rucne (nahoru, dolu)?
a asi par dotazu prihodim casem...
Greg píše:nebojte nebudu se ptat na spotrebu
spis mam dotaz k prevodovce, mate nekdo nejake vyhrady k te automaticke? daji se na ni hazet kvalty i rucne (nahoru, dolu)?
a asi par dotazu prihodim casem...
hehe, no jeste pred par mesicama bych auto s automatem nikdy nechtel, ale ted si rikal ze do sedmy to tka nejak patri k takove te pohodidce jizde a taky sedmicek s manualem je jak safranu
hehe, no jeste pred par mesicama bych auto s automatem nikdy nechtel, ale ted si rikal ze do sedmy to tka nejak patri k takove te pohodidce jizde a taky sedmicek s manualem je jak safranu
Ivo píše:Proti gustu žádný dišputát
Manuál!!!!!
ale až mi bude 50let tak si taky koupím automat
hehe, takhle jsem taky cca před třema rokama mluvil, ale přestalo mně za jízdy dělat autu otroka, tak jsem nakoupil automaty a nemůžu si je vynachválit
Čauky,
pokud budeš kupovat sedmu e38 rok výroby 197 a víš, tak už mají standardně steptronic, což je inteligentní automat 5-kvalt se sekvenčním řazením, tzn. že můžeš ručně řadit, přičemž Ti vše hlídá elektronika.
Hodně si dej pozor na katalyzátory, rok 1997 s nimi měl probléma originál oprava je 60tis., musí se totiž vyměnit celej první díl výfukovýho potrubí, ovšem dás sehnat kaťák i za 3000
Kdybys měl jakejkoliv další dostaz, určitě se ozvy.
funy007: diky za good info, no vhledem ktomu ze ted potrebuji nejakou karu nutne je u me prim cena a pohybuji se spis u tech prvnich e38, tzn rv.95-96, mas nejaky tip co si konretne hlidat u techo? samo ze omrknout cele technicky stav, navic budu mit sebounejspis i diagnostiku, ta mi rekne zase hodne veci o elektronice a motoru, al jestli je treba neco co se a dobre zamazkovat, nebo tak neco... dik
Manuál!!!!!
souhlas jedine manual!
neni nic hezciho nez si tam vrznout rychlost jakou potrebujes a jeste k tomu mit neuveritelne nizkou spotrebu s automatem se treba na 8L nedostanes i kdyz u 7 je to ta posledni vec co se resi, ale je to takovej prijemnej "bonus"
Manuál!!!!!
souhlas jedine manual!
neni nic hezciho nez si tam vrznout rychlost jakou potrebujes a jeste k tomu mit neuveritelne nizkou spotrebu s automatem se treba na 8L nedostanes i kdyz u 7 je to ta posledni vec co se resi, ale je to takovej prijemnej "bonus"
u steptronicu je udávaná menší spotřeba než u manuálu
taky jsem na to vejral, ale je to tak