Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Displeje na klimě

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Ivo
Klubové ID: 2253
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Ivo »

Jeden nejde a drudej jen tak z poloviny umí to někdo opravit????
MK
Klubové ID: 205

#2 Příspěvek od MK »

Ivo píše:Jeden nejde a drudej jen tak z poloviny umí to někdo opravit????

já bych zkusil nejdřív vyměnit celou přístrojovku a BC (vrakárny...), tedy aspoň na E32. Ale to je rada na prd, že jo...
Baxon
Klubové ID: 208
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Baxon »

Ivo píše:Jeden nejde a drudej jen tak z poloviny umí to někdo opravit????
ten display opravit nejde, alespoň nám se to nepovedlo, jedině koupit novej panel, ale ten novější co má ten display spojenej, ne ten s těma dvouma co jsou zvláš? (pokud máš tenhel) :wink:
Ivo
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Ivo »

Mám tam ty dva malé displeje
leostichy

#5 Příspěvek od leostichy »

oprava trva cca 20minut a je to zcela zdarma.staci k pridat kousek silne lepici pasky v miste dotyku spoju a plasty dotahnout zpet k sobe.brnkacka.vse sviti jak u noveho.
Ivo
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Ivo »

leostichy píše:oprava trva cca 20minut a je to zcela zdarma.staci k pridat kousek silne lepici pasky v miste dotyku spoju a plasty dotahnout zpet k sobe.brnkacka.vse sviti jak u noveho.
Tak jsem to zkusil přesně jak jsi mi řekl a je tam trochu víc teček ale svále nic :( a nový klimatronic do tohoto modelu jde ale nespustí Klimakompresor
Ivo
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Ivo »

takže scháním ten starší model ovládání s funkčnímy displeji :( a prodám nový model
bas

#8 Příspěvek od bas »

Ivo píše:takže scháním ten starší model ovládání s funkčnímy displeji :( a prodám nový model
Ake mas auto a rok vyroby? Ovladanie klimi s funkcnimi displaymi zhanam aj ja, podla toho co som cital na zahranicnych www, tak novy panel by mal bezproblemovo fungovat aj v starsich E38.
Ivo
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Ivo »

bas píše:
Ivo píše:takže scháním ten starší model ovládání s funkčnímy displeji :( a prodám nový model
Ake mas auto a rok vyroby? Ovladanie klimi s funkcnimi displaymi zhanam aj ja, podla toho co som cital na zahranicnych www, tak novy panel by mal bezproblemovo fungovat aj v starsich E38.
Já mám 7/94 a tenhle panel je z 8/2000 a vše funguje jen to nespustí klima kompresora vrtuli
bas

#10 Příspěvek od bas »

Ivo píše:
bas píše:
Já mám 7/94 a tenhle panel je z 8/2000 a vše funguje jen to nespustí klima kompresora vrtuli
Ten panel mas uplne novy, ci z nejakeho vraku? Lebo ako som pisal, na webe su info otom ze to ide bezproblemov vymenit...
Ivo
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Ivo »

bas píše:
Ivo píše:
bas píše: Ake mas auto a rok vyroby? Ovladanie klimi s funkcnimi displaymi zhanam aj ja, podla toho co som cital na zahranicnych www, tak novy panel by mal bezproblemovo fungovat aj v starsich E38.
Ten panel mas uplne novy, ci z nejakeho vraku? Lebo ako som pisal, na webe su info otom ze to ide bezproblemov vymenit...
je z použítého auta bouraného na prdel a tam sem ho zkoušel a funguje ale v mém voze ne
Ivo
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Ivo »

Tak dneska jsem objednán do BMW servisu V Palas Grangu v Liberci tak jsem zvědav jak se s tím Honza popere je dobrej tak doufám že ano
Ivo
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Ivo »

Tak díky Basovi za radu byl jsem v Liberci v BMW ale nefunguje jim Modic tak jsem zavolal kámošovi Kaldovi a oni ho mají tak jsem zajel k nim do dílny a 3min práce a nový klimatronik funguje jen se překódoval !!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :wink: :wink: :wink:
Odpovědět