Ivo píše:Jeden nejde a drudej jen tak z poloviny umí to někdo opravit????
ten display opravit nejde, alespoň nám se to nepovedlo, jedině koupit novej panel, ale ten novější co má ten display spojenej, ne ten s těma dvouma co jsou zvláš? (pokud máš tenhel)
oprava trva cca 20minut a je to zcela zdarma.staci k pridat kousek silne lepici pasky v miste dotyku spoju a plasty dotahnout zpet k sobe.brnkacka.vse sviti jak u noveho.
leostichy píše:oprava trva cca 20minut a je to zcela zdarma.staci k pridat kousek silne lepici pasky v miste dotyku spoju a plasty dotahnout zpet k sobe.brnkacka.vse sviti jak u noveho.
Tak jsem to zkusil přesně jak jsi mi řekl a je tam trochu víc teček ale svále nic a nový klimatronic do tohoto modelu jde ale nespustí Klimakompresor
Ivo píše:takže scháním ten starší model ovládání s funkčnímy displeji a prodám nový model
Ake mas auto a rok vyroby? Ovladanie klimi s funkcnimi displaymi zhanam aj ja, podla toho co som cital na zahranicnych www, tak novy panel by mal bezproblemovo fungovat aj v starsich E38.
Ivo píše:takže scháním ten starší model ovládání s funkčnímy displeji a prodám nový model
Ake mas auto a rok vyroby? Ovladanie klimi s funkcnimi displaymi zhanam aj ja, podla toho co som cital na zahranicnych www, tak novy panel by mal bezproblemovo fungovat aj v starsich E38.
Já mám 7/94 a tenhle panel je z 8/2000 a vše funguje jen to nespustí klima kompresora vrtuli
Já mám 7/94 a tenhle panel je z 8/2000 a vše funguje jen to nespustí klima kompresora vrtuli
Ten panel mas uplne novy, ci z nejakeho vraku? Lebo ako som pisal, na webe su info otom ze to ide bezproblemov vymenit...
bas píše:
Ten panel mas uplne novy, ci z nejakeho vraku? Lebo ako som pisal, na webe su info otom ze to ide bezproblemov vymenit...
je z použítého auta bouraného na prdel a tam sem ho zkoušel a funguje ale v mém voze ne
Tak díky Basovi za radu byl jsem v Liberci v BMW ale nefunguje jim Modic tak jsem zavolal kámošovi Kaldovi a oni ho mají tak jsem zajel k nim do dílny a 3min práce a nový klimatronik funguje jen se překódoval !!!!!!!!!!!!!!