Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
rada
-
- Bydliště: BMW diagnostika Pardubice, modely E a F od 1988-2015 výpis chyb,živá data,kódování atd. tel722923332
- Klubové ID: 1644
takže tam pujde přeházet vše až na zadní dveře a dveře kufru. šířka je tedy stejná,takže i sedačky by měli pasovat! A co nápravy, ty asi budou jiné, ne? Já jsem totiž v Anglii a mám teď možnost přes ebay sehnat další auto na ND. Na naše asi za 4tisíce, v slušném stavu a samořejmě i s papírama! Což docela jde, ne?Hitman píše:po stredovej sloupek je to stejne, takze po predni dvere...
-
- Kontaktovat uživatele:
L-ko je delší v části zadních dveří, t.z. že by vše kromě zadních dveří, kardanu, výfuku(části) mělo pasovat do krátké verze.STYDLY píše:takže tam pujde přeházet vše až na zadní dveře a dveře kufru. šířka je tedy stejná,takže i sedačky by měli pasovat! A co nápravy, ty asi budou jiné, ne? Já jsem totiž v Anglii a mám teď možnost přes ebay sehnat další auto na ND. Na naše asi za 4tisíce, v slušném stavu a samořejmě i s papírama! Což docela jde, ne?Hitman píše:po stredovej sloupek je to stejne, takze po predni dvere...