Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

cena provozu u E38

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
Jirka-328

#21 Příspěvek od Jirka-328 »

www.olejservis.cz
Byl jsem spokojený + dobrý ceny
Ten Castrol Formula RS 0W40 by vyšel 8litrů na 3070 i s DPH......
lupen

#22 Příspěvek od lupen »

Tak tuhletu znam od videni a jestli ten clovek z cernokostelecke(stava za Cikem-zmrzlina v ricanech) je prvni majitel tak tem kilometrum muzes klidne verit... docela se divim ze ji prodava ve skutecnosti vypada fakt super teda jestli je to ona... 8)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od JaraX »

lupen píše:Tak tuhletu znam od videni a jestli ten clovek z cernokostelecke(stava za Cikem-zmrzlina v ricanech) je prvni majitel tak tem kilometrum muzes klidne verit... docela se divim ze ji prodava ve skutecnosti vypada fakt super teda jestli je to ona... 8)

právě říkám, neviděl jsem ju a třeba bude bez investic. jen olej, svíčky a filtry.
Prox

#24 Příspěvek od Prox »

JaraX píše:
lupen píše:Tak tuhletu znam od videni a jestli ten clovek z cernokostelecke(stava za Cikem-zmrzlina v ricanech) je prvni majitel tak tem kilometrum muzes klidne verit... docela se divim ze ji prodava ve skutecnosti vypada fakt super teda jestli je to ona... 8)

právě říkám, neviděl jsem ju a třeba bude bez investic. jen olej, svíčky a filtry.

jen mi prislo divny ze dekl pod spz ma z D, ale tak muze byt
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Baxon »

JaraX píše:jaký jsou tak náklady na cenu provozu E38?
...........................................................

Shrnu ti to takhle, záleží jak hodně budeš šetřit při koupi a jak velkej koupíš vrak. Nevěř tomu, že koupíš 10 let starou sedmu a bez investic sedneš a budeš jen jezdit. Určitě nekupuj sedmu po ráně, to není dětská hračka 3er. No a jestli fakt kápneš na špatnej kousek tak se z toho střelíš do hlavy a spotřeba 12-15l/100km bude to poslední co tě bude srát. Jestli převaluješ každou tisícovku, než ji utratíš, tak na sedmu radši zapomeň a sni dál :wink: .
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od JaraX »

no díky moc kluci, ta sedma mě velice láká, ale zatím na to moc málo vydělávám, zkusím ještě nějakej rok vydržet s E36 a pak huráááá,
danulah

#27 Příspěvek od danulah »

Ahoj,jako majitel 7dmy Ti můžu doporučit a já nic jak sedmu neberu,momentálně mám 750i na plyn ale E32,ale pokud se zadaří do zimy bude E38 něco jak máš na fotce,jen rozmýšlím co jestli 3,4,litr,a dám tam plyn samozřejmě vstřikování a bude to bomba autko,určitě kup,hlavně toho projdi víc a štastnou volbu...Dan :D
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Hitman »

Baxon píše:

Shrnu ti to takhle, záleží jak hodně budeš šetřit při koupi a jak velkej koupíš vrak. Nevěř tomu, že koupíš 10 let starou sedmu a bez investic sedneš a budeš jen jezdit. Určitě nekupuj sedmu po ráně, to není dětská hračka 3er. No a jestli fakt kápneš na špatnej kousek tak se z toho střelíš do hlavy a spotřeba 12-15l/100km bude to poslední co tě bude srát. Jestli převaluješ každou tisícovku, než ji utratíš, tak na sedmu radši zapomeň a sni dál :wink: .

s tim naprosto souhlasim .... za naklady na provoz bych mel dalsi auto :(
Ivo
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Ivo »

Hitman píše:
Baxon píše:

s tim naprosto souhlasim .... za naklady na provoz bych mel dalsi auto :(

Jo jo asi tak vůně vyvoněná bez invertic bude stát min 300000kč takže vše co koupíš kolem 150000-250000kč se dá počítat s nejakýmy investicemi většímy či menšímy de o celkový stav přední náprava je v háji na všech pokud není právě udělaná a zadní jakbysmet
Odpovědět