Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e38...telefon Vyřešeno
GO mě v telefonu šlape.ignor píše:Jasne, musis mit kartu na pausal, predplacenky v tom nefungujou. Taky to podporuje jen 900MHz, 1800MHz v tom nefunguje. Jinak ovladani nic moc, byl jsem docela zklaman.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Ale samozřejmě, že je to GSM, ale pouze v pásmu 900 MHz. Sí? NMT u nás funguje na 450 MHz.Miguel píše:Musí tam jít GO i Twist a není to GSM, ale ještě NMT (analogová sí?)-výhoda je, že může mít signál tam kde GSM nemá (což už asi dneska nehrozí, ale dříve to tak bylo).
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
-
- Klubové ID: 1507
Beru zpět- máš pravdu, kecam, teď koukam do manuálu a je to GSM na 900MHz.Vlasta píše:Ale samozřejmě, že je to GSM, ale pouze v pásmu 900 MHz. Sí? NMT u nás funguje na 450 MHz.Miguel píše:Musí tam jít GO i Twist a není to GSM, ale ještě NMT (analogová sí?)-výhoda je, že může mít signál tam kde GSM nemá (což už asi dneska nehrozí, ale dříve to tak bylo).

Taky jsem řešil jak využít telefon, když už tam je a hlavně stačí jen stlačit tlačítko na volantu. Nejdřív jsem se snažil zajistit klon své karty, ale zjistil jsem, že si to operátoři hlídají a že když zjistí dvě stejný karty tak je obě zablokují. Navíc nehodlám dávat kartu jen tak někomu aby si z ní stáhl moje data a pak bych se mohl divit. Pak jsem tady četl pár diskuzí a z šuplíku vyhrabal dva roky starou Twist kartu, kterou jsem dostal jako bonus k telefonu. Jaké bylo mé překvapení" po těch Vašich problémech", když se telefon bez problému rozběhl a to větší bylo, že komplet v češtině. Nevím jak starý máte auta, ale v mé sedmě z 99 je telefon na úrovni mobilů z té doby, klasický menu, rolování, předvolby atd, což je v celku v poho. No a jelikož nejsem zrovna zastánce velkýho telefonování v autě, a příjímám jen fakt důležitý hovory tak jsem si nechla přesměrovat hovory z mobilu do auta a po sedmým zazvonění to jde do auta což má další výhodu, že mě nikdo nějak dlouho neotravuje prozváněním a když není auto nastartovaný tak se to utne.
Srovnání nákladů na Klon od T- mobil a Twistu s přesměrováním. Zhotovení klonu 400 kč a každej měsíc 100 Kč. Twist grátis a přesměrování cena hovoru dle tarifu - zdůrazňuji, že já sám nepotřebuju z auta volat, když tak si zastavím a zavolám z mobilu a příjmám jen fakt důležitý hovory. Pro toho, kdo v autě "žije" a řeší pracovní věci to asi nebude.
Srovnání nákladů na Klon od T- mobil a Twistu s přesměrováním. Zhotovení klonu 400 kč a každej měsíc 100 Kč. Twist grátis a přesměrování cena hovoru dle tarifu - zdůrazňuji, že já sám nepotřebuju z auta volat, když tak si zastavím a zavolám z mobilu a příjmám jen fakt důležitý hovory. Pro toho, kdo v autě "žije" a řeší pracovní věci to asi nebude.