Koľko víde oprava automatu na 750 E38 ? prestal radi? spiatočku. a kto by to vedel opravi? (i vymeni? za funkčnú) v okolí Bratislavy ? zaujímajú ma orientačné ceny. Alebo je možné že ide iba o vadu v programe ?
Frenky píše:Koľko víde oprava automatu na 750 E38 ? prestal radi? spiatočku. a kto by to vedel opravi? (i vymeni? za funkčnú) v okolí Bratislavy ? zaujímajú ma orientačné ceny. Alebo je možné že ide iba o vadu v programe ?
ja netuším, nie je to moje. Ide ho kupi? kamarát a predbežne sa zaujíma, že keby bolo najhoršie a bola by nutná kompletná oprava/výmena, čo by to vyšlo. Aby sa nestalo že ho potom cena zaskočí. naozaj by ma iba zaujímala orientačná cena opravy/prevodovky a či je niekto tu okolo BA, kto by to dal dokopy.
Frenky píše:ja netuším, nie je to moje. Ide ho kupi? kamarát a predbežne sa zaujíma, že keby bolo najhoršie a bola by nutná kompletná oprava/výmena, čo by to vyšlo. Aby sa nestalo že ho potom cena zaskočí. naozaj by ma iba zaujímala orientačná cena opravy/prevodovky a či je niekto tu okolo BA, kto by to dal dokopy.
me neradil zpatecku automat v e34 a ze zlina jsem to vezl do Prahy (nejlevnejsi co jsem nasel) a stalo to 25k kc, ale u e38 tezko rict....