Zdravím, během dubna budu nechávat lakovat tohoto drobečka pravděpodobně do černé perle?ové metalízy, nicméně mi nedalo nerozvinout diskuzi na toto téma. Možná ještě změním názor Na druhou stranu by to v té černé totiž mohlo vypadat jako pohřebák
Misa píše:Sedmičky jsou krásný v tmavší modrý nebo tmavěšedý/stříbrný černý bych se bála ...
Kamarat maa ... a fakt sa bojiim ..... lnze to uz neni auto .. to je fetis.... je to proste o tom aby si sa ho bala... a nemusime si tu vysvetlovat, ze je preco.
Mno ještě jsem uvažoval o bronzové či stříbrné metalíze original, popřípadě bílé perleti z Lamborghini. Na druhou stranu mě strašně láká ta černá perle? + světlý interiér (kdyby někdo věděl, tak za něj dám cokoliv). Momentálně je mazlik vínovej, a tuhle barvu moc nemusim. Modrá je sice dobrá, nicméně mě moc neláká. Když už lak, tak pořádnej. Jinak černá opticky zmenšuje, tak snad si mazlika nikdo nesplete s pětkou ))
Memory píše:Mno ještě jsem uvažoval o bronzové či stříbrné metalíze original, popřípadě bílé perleti z Lamborghini. Na druhou stranu mě strašně láká ta černá perle? + světlý interiér (kdyby někdo věděl, tak za něj dám cokoliv). Momentálně je mazlik vínovej, a tuhle barvu moc nemusim. Modrá je sice dobrá, nicméně mě moc neláká. Když už lak, tak pořádnej. Jinak černá opticky zmenšuje, tak snad si mazlika nikdo nesplete s pětkou ))
Urco ta cerna metla, jedine nad cim bych se mozna zamyslel krome tehle by mohla byt ta bila perlet, na sedmu by taky vubec nemusela byt marna
Dle mě černá metla, vypadá nej kort na 7mě štříbrná se mi vůbec na 7mě nelíbí, nejde mi to ktomu autu.
Jinak vyber si barvu jaká Tobě se líbí, ty to budeš platit a ty vtom jezdit budeš