Dneska kamarád koupil 735iLA od ministersva vnitra v dost pěknym stavu. Je to rok 1991 modrá pastel. Doposlední chvýle servisovaná
najeto 300189km, nidy nebouraná. Hlavně tam byla zajímavá cena.
48 000kč. Strašně se mi líbí stav. V takovim stavu jsem e 32 dlouho
neviděl.
Až přijede tak jí nafotim. Chtěl jsem dneska, protože jsem mu na ní dělal
základní ůdržbu, ale bohužel nebyl na to čas. Jinak je tam jště jedna ůplně ta samá taky v perfekt stavu, akorát je trefená na př. nápravu.
Cena na ní je 18 000kč. Což se mi taky nezdá špatný za auto který neni
zníčený jako 99% e 32jek v čechách. Jo a je tam 750iL pancéřovaná!!!
Je v super stavu. Na ní je cena 80 000kč, ale bohužel je to vyvolávací cena do dražby. Tak je jesný že se cena vyšplhá někam na nesmysl.
bmw_pepa píše:Až přijede tak jí nafotim. Chtěl jsem dneska, protože jsem mu na ní dělal
základní ůdržbu, ale bohužel nebyl na to čas. Jinak je tam jště jedna ůplně ta samá taky v perfekt stavu, akorát je trefená na př. nápravu.
Cena na ní je 18 000kč. Což se mi taky nezdá špatný za auto který neni
zníčený jako 99% e 32jek v čechách. Jo a je tam 750iL pancéřovaná!!!
Je v super stavu. Na ní je cena 80 000kč, ale bohužel je to vyvolávací cena do dražby. Tak je jesný že se cena vyšplhá někam na nesmysl.
Ta trefená je trefená víc, než si myslíš (než je vidět na první pohled), auto narazilo do betonového panelu. Lak je těsně před smrtí, protože auto bylo snad každý druhý den svého provozu v kartáčové myčce. Ta pancéřovaná je unikát a není na normální jízdu, např. jde stahovat jen okénko řidiče, má speciální podvozek (auto je o hodně těžší), při nehodě dost velkej problém se do auta (z auta) vůbec jakkoli dostat (třeba přední sklo se demontuje rozbuškou) atd.
bmw_pepa píše:Dneska kamarád koupil 735iLA od ministersva vnitra v dost pěknym stavu. Je to rok 1991 modrá pastel. Doposlední chvýle servisovaná
neviděl.
Hele,když je v tak super stavu,tak proč ji už prodává
bmw_pepa píše:Dneska kamarád koupil 735iLA od ministersva vnitra v dost pěknym stavu. Je to rok 1991 modrá pastel. Doposlední chvýle servisovaná
neviděl.
Hele,když je v tak super stavu,tak proč ji už prodává
To auto jsem mu dohodil já, jinak jí samozřejmě neprodává. Je sní náramě spokojenej. Ta bouraná je trefená na př. nápravu ale nějak divně.
Nevim jestli jí má cenu opravovat.
Včera jsem četl v annonci inzerát na BMW 735il od ministerstva vnitra,modrá pastel,najeto 300tkm.....tak jsem se jen zeptal
Dnes tam ten inzerát už není.