Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e 38 zbláznil semi motor :-) prosim o radu motor 4.4 M62

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
ray

#1 Příspěvek od ray »

Kluci,je to v pr...., rano prijdu k autu nastartuji a brutalnim spusobem motor cukal,z vyfuku sel hrozne smradlavi sedy kour,a nejak diven bublal,tak jsem to jel projet,zahralo se to a v pohode,jako by nic,ale ptom pri druhe jizde presto ze byl zahraty, zacalo to v nizkych otackach pri pomale jizde cukat znova,mel jsem podezreni na katy,nebo lamdy,ale to by delalo porad ,nebo jen kdyz je to studene nebo teple,....tohle si to dela kdyz chce !!! podle me nejake cidlo,protoze najednou z niceho nic to zase prestane a jede jako nove,a zadny kour z vyfuku nejde,vse OK,tak ze zajimalo by me ,zda se Vam to uz taky nekdy stalo a vite cim to muze byt,delalo mi to v loni,presne na zacatku zimi,jako letos,ale zniceho nic to prestalo,podle me cildo,ale jaky? prosim,moc prosim o radu,diky moc Ray jooo a krasny Vanocni svatky :-)
milo
Klubové ID: 877
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od milo »

kde jsi bral posledni benzin? 8) a mozna svicky ...
ray

#3 Příspěvek od ray »

Tak az do ted to zase bylo OK,noo ale rano jse vyjel z garaze a nez jsem ji zavrel motor vypnul a uz ani tuk,tak ze po vsech moznostech to vypada na slaby tlak benzinoveho cerpadla,ted to jdu odtahnout ke kamoj na zvedak a vymenim palivovy filtr,a kouknu na pumpu,pokud to nepomuze,tak je to na .........,protoze vubec nevim kam to mam odvezt.
Ivo
Klubové ID: 2253
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Ivo »

Já bych prohlédl membránu
ray

#5 Příspěvek od ray »

noo deted jsme na tom makali,filtr jsem vymenil,a nic,tak jsem vyndal cerpadlo,zkusil ho a jednou slo,potom zase ne,tak ze jsem ho dal pryc,prozatim jsem tam cerpadlo z 5ky a tlakuje jak ma,vse OK,ale je uz taky jety a mam pocit ze je hlucny,tak ze stejne se asi novemu nevyhnu,ale je to cca 9000,- kc,neyte o nejaky replice nebo univerzalu,nejaky kontakt na nekoho,kdo by vedel?....jinak auto zase slape jak ma,jen to cerpadlo je slyset,.....u vnitr ani ne ale venku,zitra na to jeste kouknu,ale je uz jete nooo.
ray

#6 Příspěvek od ray »

Diky vsem za rady,problem vyresen,spatne benzinove cerpadlo,maly tlak,ted je tam nove origo,a vse slape jak ma,diky,R.
Odpovědět