Mam dotaz, kdyz je auto studene nebo stoji dele nez 5 minut trva start 8 - 12s. Pokud byl jiz nastartovany (teply i studeny) a startuji znovu do 2min po vypnuti chyta okamzite (max 1s) je to normal? Cerpadlo i sitko v nadrzi je nove (na benzin to jede do max. otacek normalne)
kombinovanou spotřebu mám kolem 13.5l/100km (dálky 12 město 18) to mi nepřijde extra málo. Apropo jak ovlivním bohatost směsi? neřídi si to sám? Navíc mi přijde že jak otočím klíčkem tak neslyším čerpadlo. Na Fordu jsem ho slyšel, tak ani nevím jestli má běžet hned po zapnutí zapalování nebo až při startu. (budu buset kouknout do zapojení)
todle bude spíš zpětnym ventylem (nebo jak se jmenuje ten černej váleček před lištou se vstřikama) u M30 mi to taky takle kravlo!!ale stratoval jsem vždycky max 6 vteřin!chtělo to lehce přidat plyn!
hmmm tak dneska rano pri pridani 1/2 plynu to startlo do 5s. Resil jsi to nejak? jako vymenou toho ventilu nebo jinak? Porad mam strach ze v zime pujdu pesky.
mno já sem to nijak moc neřešil ale výmněnou toho ventilu by se to mohlo vylepšit ale nijak sem to nehrotil...zajímavý ale bylo že pokaždý co jsem vyčistil svíčky tak to chytlo uplně hned ale jak to takle jednou chytlo tak podruhý už to bylo zase lomcování:-/
tak jsem to nevydrzel a rozpojil ty hadice co privadi benal do vstriku. Zapnu klicek a nic .... benal tam zacal proudit az kdyz jsem zacal startovat -- neni to tedy ta chyba? na Fordu mi jde hned jak zapnu klicek.