fakt ? nekecej zajima me jestli to nekdo ma a pouziva.... budu resit kde vozit zbran v bmw aby nebyla videt, ale aby byla v pripade potreby rychle pristupna, jak to resite ?
Hitman píše:fakt ? nekecej zajima me jestli to nekdo ma a pouziva.... budu resit kde vozit zbran v bmw aby nebyla videt, ale aby byla v pripade potreby rychle pristupna, jak to resite ?
Hitman píše:fakt ? nekecej zajima me jestli to nekdo ma a pouziva.... budu resit kde vozit zbran v bmw aby nebyla videt, ale aby byla v pripade potreby rychle pristupna, jak to resite ?
... A když ti ukradnou auto, máš hned i problém s policajtama. V případě že ti zmizí pistole, zvalí to vždy na tebe. Jestli máš steach, že po tobě někdo jde, pořiď si pouzdro pod paži
mengi píše:... A když ti ukradnou auto, máš hned i problém s policajtama. V případě že ti zmizí pistole, zvalí to vždy na tebe. Jestli máš steach, že po tobě někdo jde, pořiď si pouzdro pod paži
samozrejme ze bych ji tam nenechaval, vzdycky jsem si ji daval mezi sedacku a stredovej panel, ale oboji se samozrejme casem znacne poskrabalo....chci ji mit pri rizeni jinde nez na sobe...myslel jsem ze to maji kluci nemecky vymyslene
No tak si to nech udělat na zakázku. Je hromada firem, které ti na strop přišroubují autorádio, a to celkem profesionálně. Nevěřím tomu, že pouzdro na pistoli je složitější.
já mám udělané pouzdro v kastlu na dveřích a nemůžu si stěžovat ,ikdyž je pravda že mě buzerovali benga protože je vidět pažba tak přes to vždycky hodím kus hadry a mám klid. a myslím si že je to praktičtější než někde na stropě