Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E38 740i rozmyslim koupi.POMOC
Hoj:) naskytla se mi moznost koupit E38 740i v manualu a asi 190tis.km. Nikdy pred tim jsem vubec BMW nevlastnil a tak jsem se chtel zeptat kdo by me mohl poradit. Potrebuju jen jestlise tam neco nejako moc nesere nebo na co si mam dat pozor az si to pujdu okouknout.DIk moc.jo a je to r.v.1996:)[/img]
-
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
nema a ta kilometraz je v cajku, over vsechnu vybavu jestli funguje, stav podvozku atd..Hany12 píše:jo tak dik za radusice se jedna o beznou automobilovou vec a vim o urcitych vecech na co si dat bacha ale myslel jsem jestli 740i e38 nema nejakej zvlastni spek na kterej si davat bacha.A jestli tech 190tis. kilacku neni nejak moc.Ja auta nekupuju kazdej den jak rohliky tak nevim
no vybava vypada asi nejako takhle: aut. klimatizace, 2 x airbag, protiprokluzový systém kol (ASR), ABS, potahy kůže, originál autorádio, imobilizér, el. okna, palubní počítač, multifunkční volant, hliníková kola, nastavitelný volant, výškově nastavitelná sedadla, vyhřívaná sedadla, dřevěné obložení, centrál dálkový, tónovaná skla, otáčkoměr, el. zrcátka, venkovní teploměr, tempomat, ostřikovače světlometů, manuální převodovka
oki na displey mrknu
byvaj nejako rozsipany nebo jenom proste nesviti?A je to spravitelny?
oki na displey mrknu

-
- Kontaktovat uživatele:
jo bohuzel totalne nevybavena sedmicka. a cena, no je zhruba odpovidajci, 160tisic to je nakejch 5000euro plusminus.Hany12 píše:HolotaV jake cenove kategorii se auto takovehle vybave pohybuje?Chce za to 159tis. co myslis?
To jsou zacatecni ceny dneska, proto v tom taky neni zadna vybava a tak. Kazdopadne jestli to bude v dobrym stavu tak to za ty prachy je celkem dobrej kup
-
- Kontaktovat uživatele:
hm blby je ze tu domenu jsem pred dvouma rokama zrusil
posli to prosim na ddaann@centrum.cz

bud opatrny, protoze nez sem koupil svoji vonafku
tak sem jich par zkouknul a vsechno byly mrdky... Proste kdyz chces koupit E38, musis byt hodne opatrny, tyhle auta se vetsinou prodavaji kdyz uz vyzaduji investice...taky muzes koupit autak do kteryho bude nutny nasypat treba 80-100000 aby to bylo OK