Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Sportovni podvozek na e38

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Hitman »

a je to tu zase :) to si pis ze i s timto motorem se da slusne litat ;) neveril jsem tomu dokud jsem se nesvezl :) na merenem useku je akcelerace lepsi nez u e46 320i coupe coz ma obsah 2200ccm...a to mi prijde slusny nehlede na pomer spotreba/vykon ;)

beru bmw jako luxusni auta ktera snesou sportovni jizdu :wink:

e38 728i je vykonove mezi e32 730i a 735i ... spis k te 735i a prijde ti ze ta jede spatne ?:)

http://www.7-forum.com/modelle/e38/technische_daten.php

http://www.7-forum.com/modelle/e32/technische_daten.php

tak uz nechte muj zadejchanej moturek v klidu zit :lol:
Jirka-328

#22 Příspěvek od Jirka-328 »

Hitman píše:a je to tu zase :) to si pis ze i s timto motorem se da slusne litat ;) neveril jsem tomu dokud jsem se nesvezl :) na merenem useku je akcelerace lepsi nez u e46 320i coupe coz ma obsah 2200ccm...a to mi prijde slusny nehlede na pomer spotreba/vykon ;)

e38 728i je vykonove mezi e32 730i a 735i ... spis k te 735i a prijde ti ze ta jede spatne ?:)

Souhlas s Hitmanem........
Podle mě je to jedno jestli to lítá moc pěkně nebo opravdu mooooc pěkně. V zájmu lepší stability při určitých manévrech bych byl pro tvrdší a nižší všema deseti. O vzhledu ani nemluvim. Mňam 8)
Prostě takovej malej krok ke zlepšení aktivní bezpečnosti malinko na úkor luxusu.

Jasný že to není auto na střelbu, ale plynulá svižná jízda v 728 je pro BMW neznalého pěknej mazec :P :P :P
RostaO

#23 Příspěvek od RostaO »

Jirka-328 píše:
Hitman píše:a je to tu zase :) to si pis ze i s timto motorem se da slusne litat ;) neveril jsem tomu dokud jsem se nesvezl :) na merenem useku je akcelerace lepsi nez u e46 320i coupe coz ma obsah 2200ccm...a to mi prijde slusny nehlede na pomer spotreba/vykon ;)

Souhlas s Hitmanem........
Podle mě je to jedno jestli to lítá moc pěkně nebo opravdu mooooc pěkně. V zájmu lepší stability při určitých manévrech bych byl pro tvrdší a nižší všema deseti. O vzhledu ani nemluvim. Mňam 8)
Prostě takovej malej krok ke zlepšení aktivní bezpečnosti malinko na úkor luxusu.

Jasný že to není auto na střelbu, ale plynulá svižná jízda v 728 je pro BMW neznalého pěknej mazec :P :P :P

...spatne to asi nejede :) taky bych mohl tvrdit, ze s mou socialni 730i se da slusne litat, asi jo, ale nepotrebuji si nic dokazovat tim, ze ten motor budu rvat na krev. A hlavne si teda nemyslim, ze by to auto nejak extra jelo...jako neni to spatny, ale na nejaky frajerinky to chce radsi 530i Sam mam snizeno a spokojen nejsem. A o stabilitu takovyho auta jestli je o 2 cm vys nebo niz bych se taky asi nebal :)) a pokud by se melo neco delat s aktivni bezpecnosti, tak teda nezacnu snizovanim a radsi se zacnu rejpat v brzdach, dam tam lehky kola s optimalni sirkou a hlavne hloubkou vzorku a milion jinejch veci....ale je to vec nazoru. Darmon vam povi od plic, co si mysli o snizovani a jeho vlivu na aktivni bezpecnost :twisted:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od darmon »

RostaO píše:....ale je to vec nazoru. Darmon vam povi od plic, co si mysli o snizovani a jeho vlivu na aktivni bezpecnost :twisted:
ja se vubec nehodlam k temhle tunakovinam vyjadrovat
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Hitman »

no jasne na zavody to fakt neni, za tim ucelem jsem si to nekupoval, ale svizne svezeni v tom je a kdyz uz jsme u toho tak vetsine autum s tim ujedes:) urcity smysl ve snizovani asi bude krom vzhledu...

darmone ty jsi rizek :lol:
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Hitman »

RostaO píše:...spatne to asi nejede :) taky bych mohl tvrdit, ze s mou socialni 730i se da slusne litat, asi jo, ale nepotrebuji si nic dokazovat tim, ze ten motor budu rvat na krev. A hlavne si teda nemyslim, ze by to auto nejak extra jelo...jako neni to spatny, ale na nejaky frajerinky to chce radsi 530i Sam mam snizeno a spokojen nejsem. A o stabilitu takovyho auta jestli je o 2 cm vys nebo niz bych se taky asi nebal :)) a pokud by se melo neco delat s aktivni bezpecnosti, tak teda nezacnu snizovanim a radsi se zacnu rejpat v brzdach, dam tam lehky kola s optimalni sirkou a hlavne hloubkou vzorku a milion jinejch veci....ale je to vec nazoru. Darmon vam povi od plic, co si mysli o snizovani a jeho vlivu na aktivni bezpecnost :twisted:

podle mejch meritek to auto jede docela slusne aniz bych ho musel rvat na krev :)

mozna jsi to spatne pochopil nechci s tim zavodit ani nic dokazovat akorat chci aby to bylo hezci a lepe sedelo :) nic vic:) chtel jsem jit dolu o 55mm :) proc nejsi spokojenej se snizenim ?
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Marty_ »

Hitman píše:
RostaO píše:...spatne to asi nejede :) taky bych mohl tvrdit, ze s mou socialni 730i se da slusne litat, asi jo, ale nepotrebuji si nic dokazovat tim, ze ten motor budu rvat na krev. A hlavne si teda nemyslim, ze by to auto nejak extra jelo...jako neni to spatny, ale na nejaky frajerinky to chce radsi 530i Sam mam snizeno a spokojen nejsem. A o stabilitu takovyho auta jestli je o 2 cm vys nebo niz bych se taky asi nebal :)) a pokud by se melo neco delat s aktivni bezpecnosti, tak teda nezacnu snizovanim a radsi se zacnu rejpat v brzdach, dam tam lehky kola s optimalni sirkou a hlavne hloubkou vzorku a milion jinejch veci....ale je to vec nazoru. Darmon vam povi od plic, co si mysli o snizovani a jeho vlivu na aktivni bezpecnost :twisted:

podle mejch meritek to auto jede docela slusne aniz bych ho musel rvat na krev :)

mozna jsi to spatne pochopil nechci s tim zavodit ani nic dokazovat akorat chci aby to bylo hezci a lepe sedelo :) nic vic:) chtel jsem jit dolu o 55mm :) proc nejsi spokojenej se snizenim ?

Ty woe o 55mm 8O 8O
skoda ze pak neprejedes skoro zadny vetsi retarder a nezaparkujes u zadneho obrubaku... Do toho bych fakt nesel.. 2-2,5 cm max. Sedma fakt neni hustokara :D
Jason
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Jason »

Tak kdyz na to das 14" tak jdi dolu klidne i o 56mm!!!
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#29 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Hitman- nic ve zlym, ale po tom, co jsem na predvadecce jel v e39 a pak presednul do e38, prvni a jedinej velkej problem nastal uz pred zatackou, myslel jsem, ze to auto brzdi jen motorem... :-(
takze az te prejdou tunersky fantazie, mam pro tebe set 4-pistovejch Bremb spec na e38 vcetne zanovnich desek a kotoucu za 10k 8O :lol: to pak budou flekovacky pred krizovatkou :-)
“Ability is what you're capable of doing.”
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Hitman »

ja myslim ze to uz tam mam, jeste k tomu uplne nove, a brzdi to dost kurevsky :) ale pro jistotu mi posli nejakou fotku, dik :)

celej podvozek uz je v takoveho stavu jak ma byt + komplet nove brzdy, takze ted uz si muzu vymyslet :)
Odpovědět