Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Sportovni podvozek na e38
-
- Kontaktovat uživatele:
Jezdim obcas trosku sportovneji a zda se mi ze se zlaticko moc naklani a ze je moc vysoko....stejne uz bych chtel vymenit tlumice, takze bych rad za nejaky cas sel o par cm niz a pritvrdil...co si mam poridit za sadu ? popr od jakeho vyrobce...predpokladam ze origo bmw asi neuspeju napr. M tech
dekuju

-
- Kontaktovat uživatele:
bpytlik píše:Hitman píše:RuDoSh píše:jsi psal ze ti to jezdi za 9,5l.... to asi neni moc sportovni jizda![]()
9,5 ano kdyz jezdim 160 a vic, jinak 8,5.....jezdim pohodove ale obcas mne to chytne a nastava peklo pro moturek
takze chvilkama jezdis i za 10?

-
- Kontaktovat uživatele:
bpytlik píše:Hitman píše:RuDoSh píše:jsi psal ze ti to jezdi za 9,5l.... to asi neni moc sportovni jizda![]()
9,5 ano kdyz jezdim 160 a vic, jinak 8,5.....jezdim pohodove ale obcas mne to chytne a nastava peklo pro moturek
no kdyz si obcas zalitam po meste tak tech 16 a vic neni problem

-
- Kontaktovat uživatele:
Hitman píše:bpytlik píše:Hitman píše:[quote="RuDoSh"]jsi psal ze ti to jezdi za 9,5l.... to asi neni moc sportovni jizda![]()
no kdyz si obcas zalitam po meste tak tech 16 a vic neni problem

Uz sem se bal ze 7dmy zerou max 10ltr

-
- Kontaktovat uživatele:
sportovni podvozek je opravdu potreba, jsem o tom presvedcenej, protoze:
za 1 : to auto ma 200 koni a at si rika kdo chce co chce proste to jede docela slusne a lepsi podvozek tam patri;)
za 2 : vcera jsem vlitnul na oranzovou do krizovatky a potreboval zatocit, auto neochotne zatocilo, poskakovalo jak koza a jeste se naklonilo tak ze jelo snad jen po dvou kolech
za 3: jeste ten den jsem videl e38 o neco snizenou a vypada fakt huste
takze kde muzu koupit nejaky kvalitni set per a tlumicu ? premyslel jsem o bilsteinech....
za 1 : to auto ma 200 koni a at si rika kdo chce co chce proste to jede docela slusne a lepsi podvozek tam patri;)
za 2 : vcera jsem vlitnul na oranzovou do krizovatky a potreboval zatocit, auto neochotne zatocilo, poskakovalo jak koza a jeste se naklonilo tak ze jelo snad jen po dvou kolech

za 3: jeste ten den jsem videl e38 o neco snizenou a vypada fakt huste

takze kde muzu koupit nejaky kvalitni set per a tlumicu ? premyslel jsem o bilsteinech....