má - červenou Proč si nezajdeš do nějakýho nejbližšího autoshopu? Koupíš spray a můžes stříkat .
jojo... kdyz chces vedet jaou sem to delal tak to byl nejakej malinkej sprej myslim za 140 korun z globusu a jak to budes strikat tak myslim udelej jen jednu vrstvu, protoze pri dalsi uz to zacina matovet... takze jednu silnejsi, ale bacha at to netece!! vseho s mirou (nekdy s Pavlem)
MirekTDS píše:Je na tom krásně vidět, že auto opticky udělají kola, lak a podvozek. Je to tak jednoduché
spis bych rekl lak kola lampy/svetla a pak podvozek
To je věc názoru, když je auto vysoké jak koza, tak může mít lampy jaké chce a přesto vypadá srandovně Když je auto na zemi, dělá na mě vcelku dobrý dojem i s oranžádama.
Zave píše:tady je jeste ze tricitky tim sprejem sem udelal 5aut
Já jsem taky stříkal zadní blikač, ale né červenou, ale kouřovou (ta stála jako tebe asi 150). Na závěr jsem to překryl vrchním bezbarvým lakem (Koupil jsem lak, co se používá na metalízu a ten stál asi 400). Vypadá to o mnoho lépe a myslim, že by i hodně poškrábaný lampy byli potom jak nový. Navíc se vyvaruješ toho, že máš každou část toho zadního světla jinak lesklou.