ale 4,0 V8 je uplne jiny hriste, jina liga, je to uplne jinej sportZave píše:320i e30 a 525i e34Hitman píše:ale to ma jeste bmw s karburatorem ne ?proste do BMW to nepatri , je to ostuda, vzdy jsem se za to stydel
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Nejsou k sezrani ? ;)
-
Marty_
- Kontaktovat uživatele:
Davat do E39 540i plyn za 3k co mel Hitman v babicce 520i by byla prasarna, mluvim o kvalitnim plynu od profi firmy, jako Alp... Nevidim na tom nic spatneho, ale kazdy ma svuj nazor, ze?:) Nafta uz me pomalu zacina omrzivat a V8 je V8... A kdyz se podivam na ceny vybavy 540ek kolem 99 roku a pripoctu k tomu nejaky 40-50tis za plyn, porad to vychazi super a budu se 4litrem jezdit za min nez ty s 525d.... A to vubec neni marne, co rikas?margos píše:sorry, ale montovat plyn do takovyho motoru je uplna picovina, jestli chces setrit tak si kup 530d a ne tohle, pokud to bude samo domo tak tomu motoru na plyn davam 150K km, vim o cem mluvim.
-
margos
- Klubové ID: 53
- Kontaktovat uživatele:
jo v pohode, akorat za min jezdit nebudes, 20 litru plynu je porad vic nez 8 litru naftyMartyn píše:Davat do E39 540i plyn za 3k co mel Hitman v babicce 520i by byla prasarna, mluvim o kvalitnim plynu od profi firmy, jako Alp... Nevidim na tom nic spatneho, ale kazdy ma svuj nazor, ze?:) Nafta uz me pomalu zacina omrzivat a V8 je V8... A kdyz se podivam na ceny vybavy 540ek kolem 99 roku a pripoctu k tomu nejaky 40-50tis za plyn, porad to vychazi super a budu se 4litrem jezdit za min nez ty s 525d.... A to vubec neni marne, co rikas?margos píše:sorry, ale montovat plyn do takovyho motoru je uplna picovina, jestli chces setrit tak si kup 530d a ne tohle, pokud to bude samo domo tak tomu motoru na plyn davam 150K km, vim o cem mluvim.
-
dave
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
A už je to tu zase
Přitom každej kdo se trošku vyzná ví že LPG je kvalitnější palivo než nějakej benzín nebo nafta. Vy prostě milujete zasouvání pistole do nádrže co???
Ale jelikož jsou už všude odsavače par tak už si to moc neužíváte

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
dave
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
A proč zrovna do 750?? Proč ne třeba do 740dave píše:A co dát do 750 motor 1,9 tdi ze škodovky, to pak bude svezení, luxus za 6 l nafty, kluci běžte do toho fandím Vám.

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
-
dave
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Možná je suchý ale zase má oktanový číslo nad 100 a nezasírá to motorZave píše:LPG je suchy ale min zas karbonizuje![]()
a kdyz ti dojde plyn, tak to dojedes i na zapalovac nebo na bombu od zahradniho grilu

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
No já myslim že i BMW posílalo, nebo posílá některý typy origo s plynem a co ted vodík v nový 7 to abys je zatratil, protože BMW začne jezdit na alternativní paliva. A co budeš dělat až za pár let nebude benzín?? To aby sis nakoupil do konce života do zásoby, jinak prostě nebudedave píše:Sere mne to, že čtu takovýhle kidy na BMW foru.

-
dave
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Ale já neříkám nic o tom že můj favorit benzín neni, ale pomalu a jistě začne ustupovatdave píše:Jo dělalo snad v 95, 518g a 318 g tuším, ale nevím kolik se toho prodalo.
Až budou letadla a formule jezdit na něco jinýho než na benzín, tak začnu o tom přemýšlet. Zatím je můj favorit benzín.

-
Marty_
- Kontaktovat uživatele:
Mno 20 snad nezere ne? kdyby si vzala 15l * 13kc - 195kc / 100km, 525d - 8l * 25kc - 200kc / 100km:) Ale uplne jine jizdy:) Ne tady tohle jsou jen spekulace, nove auto budu porizovat az tak za rok a do te doby treba zmenim nazor, ale zatim se mi libi tohle:o)margos píše:jo v pohode, akorat za min jezdit nebudes, 20 litru plynu je porad vic nez 8 litru naftyMartyn píše:Davat do E39 540i plyn za 3k co mel Hitman v babicce 520i by byla prasarna, mluvim o kvalitnim plynu od profi firmy, jako Alp... Nevidim na tom nic spatneho, ale kazdy ma svuj nazor, ze?:) Nafta uz me pomalu zacina omrzivat a V8 je V8... A kdyz se podivam na ceny vybavy 540ek kolem 99 roku a pripoctu k tomu nejaky 40-50tis za plyn, porad to vychazi super a budu se 4litrem jezdit za min nez ty s 525d.... A to vubec neni marne, co rikas?margos píše:sorry, ale montovat plyn do takovyho motoru je uplna picovina, jestli chces setrit tak si kup 530d a ne tohle, pokud to bude samo domo tak tomu motoru na plyn davam 150K km, vim o cem mluvim.![]()
Ad Dave co to meles za ho*na?? Az budou letadla a formule jezdit na na neco jinyho nez na benzin jezis, zajimalo by me cim jezdis ty a kolik ti je let?
-
dave