Hitman píše:tak makej voe budem jezdit v kompletni sestave
jj ale az tak pres zimu - zatim jsem s alfickou spokojenej, ale chtelo by to nejaky koniky navic a hlavne zadek:) Takova 540i lpg tuning by mi vubec nevadila:)
Btw nemate nekdo zkusenosti s pachanim nadrze na lpg misto rezervy? Sice by byla malicka, ale zase nebude videt a hlavne bude v kufru misto na muzic
sorry, ale montovat plyn do takovyho motoru je uplna picovina, jestli chces setrit tak si kup 530d a ne tohle, pokud to bude samo domo tak tomu motoru na plyn davam 150K km, vim o cem mluvim.
margos píše:sorry, ale montovat plyn do takovyho motoru je uplna picovina, jestli chces setrit tak si kup 530d a ne tohle, pokud to bude samo domo tak tomu motoru na plyn davam 150K km, vim o cem mluvim.
ma naprostou pravdu, sam jsem delal generalku motoru u bmw s plynem a pak radsi poslal do sveta, kdo chce setrit at si koupi "kadle-kadle" ale ne 4.0l V8 na plyn;)
plyn je super ve skodlivce, ale ne v BMW, kdo rika ze ne tak to nikdy v bmw nemel.
margos píše:sorry, ale montovat plyn do takovyho motoru je uplna picovina, jestli chces setrit tak si kup 530d a ne tohle, pokud to bude samo domo tak tomu motoru na plyn davam 150K km, vim o cem mluvim.
ma naprostou pravdu, sam jsem delal generalku motoru u bmw s plynem a pak radsi poslal do sveta, kdo chce setrit at si koupi "kadle-kadle" ale ne 4.0l V8 na plyn;)
plyn je super ve skodlivce, ale ne v BMW, kdo rika ze ne tak to nikdy v bmw nemel.
ja to nikdy v BMW nemel, ale tady odnaproti kamos kterej me naverboval prave do BMW s tim mel vsechny BMW co mel a naprosta spokojenost!!