Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Origo zesik v e38? k cemu vubec je ? :)

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
Hitman
Klubové ID: 166
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Hitman »

to uz je vec nazoru ale ja radsi budu jezdit s holotou nez se koukat na nalozenej vrak :) ale je pravda ze kdybych vedel ze to bude az tak velkej problem tak bych asi premyslel malinko jinak....
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od darmon »

Hitman píše:to uz je vec nazoru ale ja radsi budu jezdit s holotou nez se koukat na nalozenej vrak :) ale je pravda ze kdybych vedel ze to bude az tak velkej problem tak bych asi premyslel malinko jinak....
mno vono vopravit motor nebo podvozek je znacne jednodussi nez dobastlovat silenosti jako navi a telku, pac menis jen spotrebak :)
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Marty_ »

Hitman píše:
Martyn píše:No ja teda nevim, ale podle me vsechny tyhle origo veci - DSP s temi repro, zesem atd. budou opet za strasnou ranu a jeste to schanet... Normalne bych do toho udelal nejakou klasickou instalaci...
no uvidime, rad bych mel co nejvic origo veci, nechci tuzing :) ale kdyz to nepujde tak se pusim do jinci muziky :)
Kvalitni hifi urcite neni tuzing, kdyz se to udela PORADNE (mno v nasem pripade spis necha udelat :oops: - mi moc monteri )
Ad vybava - Hitmanovo sedma je opravdu nadherna a zachovala, nejak bych neresil ze tam chybi par takovychhle pikacovinek, na navi bych se vys*** zvysoka a hudbu dodelal... :wink:
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Hitman »

darmon píše:mno vono vopravit motor nebo podvozek je znacne jednodussi nez dobastlovat silenosti jako navi a telku, pac menis jen spotrebak :)
no to je asi pravda ale co stalo se a menit urcite nebudu :) jsem i tak pomerne spokojenej :) motor si krasne prede, uplne sametovej zvuk, zadne uniky, nikde zadne vule a mlaceni na podvozku, vse tak jak to ma byt :)
darmon
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od darmon »

Hitman píše:
darmon píše:mno vono vopravit motor nebo podvozek je znacne jednodussi nez dobastlovat silenosti jako navi a telku, pac menis jen spotrebak :)
no to je asi pravda ale co stalo se a menit urcite nebudu :) jsem i tak pomerne spokojenej :) motor si krasne prede, uplne sametovej zvuk, zadne uniky, nikde zadne vule a mlaceni na podvozku, vse tak jak to ma byt :)
to prijde neboj
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Hitman »

Martyn píše:
Kvalitni hifi urcite neni tuzing, kdyz se to udela PORADNE (mno v nasem pripade spis necha udelat :oops: - mi moc monteri )
Presne to jsme a specialne ja :lol:
Martyn píše:
Ad vybava - Hitmanovo sedma je opravdu nadherna a zachovala, nejak bych neresil ze tam chybi par takovychhle pikacovinek, na navi bych se vys*** zvysoka a hudbu dodelal... :wink:
ty jo dekuju :inlove: , se budu cervenat :blush:
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Hitman »

darmon píše:to prijde neboj
:roll:
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od bpytlik »

darmon píše:
Hitman píše:
to prijde neboj
taky bych radeji vymlaceny podvozek a plnou naloz. Narvat do podvozku 100k a jezdit dalsich 200k km nez narvat do vybavy 80k a pak za 50k km stejne ten podvozek menit :)
darmon
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od darmon »

Hitman píše:
darmon píše:to prijde neboj
:roll:
kolik to ma nalitano ? urcim ti s toleranci 15t km kdy to zacne blbnout :)
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Hitman »

To Darmon : nebud zlej :cry: ja to vim :wink:

To bpytlik : no jo ale co s tim ? menit uz ji urcite nebudu a rikat priste taky nema cenu protoze dasi e38 uz mit nebudu protoze uz se bohuzel nevyrabi a ty "sikmoocko styl" sracky co delaj ted fakt nechci, nehlede na to ze za ty penize lze poridit stylovejsi karu....boli mne to ale je to tak....BMW uz mi nema co nabidnou :cry:
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Marty_ »

Hitman píše:To Darmon : nebud zlej :cry: ja to vim :wink:

To bpytlik : no jo ale co s tim ? menit uz ji urcite nebudu a rikat priste taky nema cenu protoze dasi e38 uz mit nebudu protoze uz se bohuzel nevyrabi a ty "sikmoocko styl" sracky co delaj ted fakt nechci, nehlede na to ze za ty penize lze poridit stylovejsi karu....boli mne to ale je to tak....BMW uz mi nema co nabidnou :cry:
Nebrec jsou i jiny kary :wink:
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Hitman »

no jo ale ja tu znacku mam rad :cry:
Jurajko
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Jurajko »

nevim detaily u e38, ale u e32 se zesik pozdejc odpojoval asi bezne. problem byl v tom, ze po nejake dobe soucastky v zesiku zestarli a radio pri nizsi hlasitosti sumelo, po odpojeni zesiku v pohode.
Snejk
Klubové ID: 2166
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Snejk »

u e32 se odpojoval leda kuli jeho mocne sile 10W na kanal :lol: to stačilo možna na nějakou bavarii ale dneska to přehraje každe radio z lidlu za tisicovku. ale lepší varianta je to přemostit. ma to paradně vyladěne vyybky. bez nich se v e32 to audio neda poslouchat.
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Marty_ »

He masakr diskuze:o) 3 roky zpet:) kazdopadne ted ma Hitman "novou" sedmu libove nalozenou s V8 a nejvyssim hifi s DSP a hraje to snad jeste vic poblite nez predtim v 728:o) silene..
DOEMIXXX
Klubové ID: 881

#36 Příspěvek od DOEMIXXX »

bpytlik píše:
MK píše:
Hitman píše:k cemu je origo zesik v e38 ? kdyz ho odpojim tak se nic nestane a hraje to porad stejne dal....btw ma nejaky wofer z tovarny ktery ten zesik napaji?
Hitmane, já už se do tebe nebudu navážet, ale E38 je auto na to, aby sis do toho uvelebil zadek, zívnul si a jel (nechal se vozit)!!! :D :roll: :twisted: proč to furt vylepšuješ kristepane? :) Asi založím odnož BMW klubu - USZPSS ultrakonzervativní stranu zastánců původního stavu sedmiček :twisted: kdyby sis do toho kupoval origo doplňky, od deštníku až po já nevím interiér z bambusu tak neřeknu, ale mě to až bolí u srdce, tyhle chirurgický zákroky. 8) no moje auto to není.
no nevim jestli si slysel standart hudbu v sedme treba z roku 95, ale je to proste nic moc, teda spis to nic...Pokud tam neni ta priplatkova s DSP je to o nicem na tak velke a luxusni auto...
ja nevim proc zrovna E38 z 95 by nemala hrat dobre, btw. mam rok 95 a mam tam BMW Hifi profesional, hraje to jak kurva, bassy a vejsky jak vino. Chce to jen dobre si poladit v eqal. a je to.

Jo a jeste neposlouchat dechovku :lol:
dm
Klubové ID: 1404

#37 Příspěvek od dm »

DOEMIXXX píše:
bpytlik píše:
MK píše: Hitmane, já už se do tebe nebudu navážet, ale E38 je auto na to, aby sis do toho uvelebil zadek, zívnul si a jel (nechal se vozit)!!! :D :roll: :twisted: proč to furt vylepšuješ kristepane? :) Asi založím odnož BMW klubu - USZPSS ultrakonzervativní stranu zastánců původního stavu sedmiček :twisted: kdyby sis do toho kupoval origo doplňky, od deštníku až po já nevím interiér z bambusu tak neřeknu, ale mě to až bolí u srdce, tyhle chirurgický zákroky. 8) no moje auto to není.
no nevim jestli si slysel standart hudbu v sedme treba z roku 95, ale je to proste nic moc, teda spis to nic...Pokud tam neni ta priplatkova s DSP je to o nicem na tak velke a luxusni auto...
ja nevim proc zrovna E38 z 95 by nemala hrat dobre, btw. mam rok 95 a mam tam BMW Hifi profesional, hraje to jak kurva, bassy a vejsky jak vino. Chce to jen dobre si poladit v eqal. a je to.

moje řeč
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od JaraX »

DOEMIXXX píše:
bpytlik píše:
MK píše: Hitmane, já už se do tebe nebudu navážet, ale E38 je auto na to, aby sis do toho uvelebil zadek, zívnul si a jel (nechal se vozit)!!! :D :roll: :twisted: proč to furt vylepšuješ kristepane? :) Asi založím odnož BMW klubu - USZPSS ultrakonzervativní stranu zastánců původního stavu sedmiček :twisted: kdyby sis do toho kupoval origo doplňky, od deštníku až po já nevím interiér z bambusu tak neřeknu, ale mě to až bolí u srdce, tyhle chirurgický zákroky. 8) no moje auto to není.

taky jsem měl professional a šlo to hodně rychle pryč, asi zvyšujou bezpečnost to špatnou muzikou.
Odpovědět