Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Origo zesik v e38? k cemu vubec je ? :)
Hitmane, já už se do tebe nebudu navážet, ale E38 je auto na to, aby sis do toho uvelebil zadek, zívnul si a jel (nechal se vozit)!!!Hitman píše:k cemu je origo zesik v e38 ? kdyz ho odpojim tak se nic nestane a hraje to porad stejne dal....btw ma nejaky wofer z tovarny ktery ten zesik napaji?

no nevim jestli si slysel standart hudbu v sedme treba z roku 95, ale je to proste nic moc, teda spis to nic...Pokud tam neni ta priplatkova s DSP je to o nicem na tak velke a luxusni auto...MK píše:Hitmane, já už se do tebe nebudu navážet, ale E38 je auto na to, aby sis do toho uvelebil zadek, zívnul si a jel (nechal se vozit)!!!Hitman píše:k cemu je origo zesik v e38 ? kdyz ho odpojim tak se nic nestane a hraje to porad stejne dal....btw ma nejaky wofer z tovarny ktery ten zesik napaji?![]()
![]()
proč to furt vylepšuješ kristepane?
Asi založím odnož BMW klubu - USZPSS ultrakonzervativní stranu zastánců původního stavu sedmiček
kdyby sis do toho kupoval origo doplňky, od deštníku až po já nevím interiér z bambusu tak neřeknu, ale mě to až bolí u srdce, tyhle chirurgický zákroky.
no moje auto to není.
-
- Klubové ID: 166
- Kontaktovat uživatele:
i novejsi sedmy nejsou zrovna profi autohifi
4x 13 cm sustitka a 4x pochybne vysky...fakt je to ostuda, musi se to predelat
jinak mam taky rad origo doplnky a proto treba chci origo navi misto jinych ktery jsou za 1/3 cenu.
jeste porad nevim k cemu ten zesik je...btw nevim jestli ho tam vubec mam protoze kdyz ho odpojim tak se nic neznemi, takze mozna odpojuju neco jineho
jsem expert no 
btw co je to DPS ? kde se to da koupit ? radsi bych tam mel vse origo BMW

jeste porad nevim k cemu ten zesik je...btw nevim jestli ho tam vubec mam protoze kdyz ho odpojim tak se nic neznemi, takze mozna odpojuju neco jineho

DSP-digital sound procesor myslimHitman píše:i novejsi sedmy nejsou zrovna profi autohifi4x 13 cm sustitka a 4x pochybne vysky...fakt je to ostuda, musi se to predelat
jinak mam taky rad origo doplnky a proto treba chci origo navi misto jinych ktery jsou za 1/3 cenu.
jeste porad nevim k cemu ten zesik je...btw nevim jestli ho tam vubec mam protoze kdyz ho odpojim tak se nic neznemi, takze mozna odpojuju neco jinehojsem expert no

no k tomu potrebujes komplet zesak, je u toho tusim 10x repro a tak...stejne tam chces davat navi,ne?? tak si sezen rovnou navi + komplet nejvyssi hudbu a mas klid...stejne fakt nechapu proc si rovnou lidi nekoupi vybavene auta tak aby pak zbytecne nic nedokupovali a necalovali za to miliony penez...jo uz vim, za ty vybavene chcou lidi treb o 50k vic,ze?Hitman píše:sakra minceda se to nekde sehnat ? jsou u toho i lepsi repro ?

-
- Kontaktovat uživatele:
myslis ze jsem nechtel lepe vybavenou ?
jenze se super vybavou v dobe kdyz jsem to kupoval byly same stare mrdky s 300 000 km a vic...tak jsem radsi sahnul po mladsim, s mensim poctem km, mensim obsahem a myslim ze jednu z nejhezcich co v te dobe byla k sehnani za cenu toho ze tam je zakladni vybava. 

-
- Kontaktovat uživatele:
no uvidime, rad bych mel co nejvic origo veci, nechci tuzingMartyn píše:No ja teda nevim, ale podle me vsechny tyhle origo veci - DSP s temi repro, zesem atd. budou opet za strasnou ranu a jeste to schanet... Normalne bych do toho udelal nejakou klasickou instalaci...

-
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
mno tva volba, ja bych radsi plne nalozeny auto klidne s vylagrovanym motorem a spodkem nez stoprocentni holotu...Hitman píše:no ty mensi obsahy nebejvaj moc nalozeny a nechtel jsem auto z nemecka.darmon píše:hm to dava docela zaruku, ale tomu ze nebyly na trhu vybaveny neverim, na mobile.de jich je tri prdele