...dela mi to predevsim pri velmi jemnem brzdeni z 90km/h na 80km/h mi to malem utrepe ruce i s volantem. Fakt bordel. Hledal jsem to na foru, protoze jsem tady kdysi zahlidl, ze je to znama slabost e32, ale nic jsem nenasel. Poradite mi, prosim, nekdo?
Me to dela presne to stejny, trosku se to vylepsilo kdyz jsem nechal prevazit kola. Byl jsem s tim v dilne a rikali mi ze to jsou cepy a jeste neco. Jeste napisu co presne rikali ze to je.
vyčistit dosedací plochy mezi diskem a koutoučem, případně pokud se mění kotouče tak mezi nábojem a kotoučem, čepy a silentbloky, já vyměnil všechno, ramenena ,čepy, tyče řízení pouzdro pomocného čepu a vymezení vůle v převodovce řízení a je to OK.
Taky to trochu znam, neni to nemoc E32 a E34 ale nemoc vymlacenych cepu a ramen vcetne vsech kosti... Dat dokupy ramena a silentb. a mas klid. 80-100 Km/h je pro to kryzova rychlost a kdyz se ti to rozvybruje tak je nejlepsi prudceji slapnout na brzdu a uklidni se to. Na 17" to zvlast delalo, se s tim nedalo normalne jet... A ty kola tomu taky dodaj, kdyz nejsou vyvazeny...