Predni mlhy na e38 sviti osklive zlute a docela malo, co tam muzu dat ? jakou maji patici ?:) chtel bych nejake aby se hodily k xenonum to znamena bile az modre
co si to dovolujes ? podle ceho tak usuzujes ? pouzivam je jen v mlze a pri snezeni, nesnasim kdyz jsou zbytecne zapnute......nebudu se snizovat na tvoji uroven komunikace v diskuzich urazenim vsech okolo....ty mne nedokazes nastvat, zkousej si to na jine bejby buduj si dal takovej image urcite to daleko dotahnes.....
Hitman píše:co si to dovolujes ? podle ceho tak usuzujes ? pouzivam je jen v mlze a pri snezeni, nesnasim kdyz jsou zbytecne zapnute......nebudu se snizovat na tvoji uroven komunikace v diskuzich urazenim vsech okolo....ty mne nedokazes nastvat, zkousej si to na jine bejby buduj si dal takovej image urcite to daleko dotahnes.....
jo mozna ze mne bude brzo takovej curak jako z tebe
prosim te nevyjadruj se...je to fakt trapny a zbytecny protoze clovek jako ty mne opravdu nenastve....pokud mas neco proti me osobe tak jsi mi to mel rict 4.3. na regionalu.
neboj, i ty mas sanci ze az budes starsi ze nebudes resit teply veci jako barvu zarovek. (mimochodem barvy do zluta ti v mlze budou svitit lip, ale to ti je asi jedno kdyz je pro tebe dulezitejsi jak auto vypada )
darmon píše:neboj, i ty mas sanci ze az budes starsi ze nebudes resit teply veci jako barvu zarovek. (mimochodem barvy do zluta ti v mlze budou svitit lip, ale to ti je asi jedno kdyz je pro tebe dulezitejsi jak auto vypada )
konecne neco rozumnejsiho.....
naopak ja doufam ze si budu i nadale sefovat zivot tak abych resil maximalne "teply veci" a nic vic...neni nad pohodu
pokud tebe neco zere tak si setri energii na reseni problemu a nevyuzivej ji na nesmyslne utoky proti ostatnim.
dej si tam nejaky +50% svitivosti nebo takovy ty klasicky 55W sracky ty by meli svitit lip... ja sem je nascpal nahoru do cocek a spokojenost... ale hlavne tam nedavej 100W apod... vypali se ti ty parboly...