George_D píše:Presidenta znam to je king of CB a zesik jooooooo. Takový jsem měl fakt rád když bydleli blízko u mě.
topit se musi
No znam jednoho týpka na severu čech co má takový topeníčko na 360V dává to prej okolo 1Kw a má to v maringotce. Prej když v zimě chytá spoje tak to tu boudu i vyhřeje. A to se vyplatí
ja mel 800watu, a znamymu do kamionu jsem dal 400, kecali jsme jeste od franfurtu, pak se mu roztekla zakladna anteny a naky draty. (a mne nesnasela pulka prahy
margos píše:jasne, ale cestu ted opravdu nemam, jedine, ze bych tam jel poradne zaparit vsak je to u me, chleba to nezere a pokud se urvu driv nez ty tak se domluvime.
super tak mi kdyz tak dej vedet na icq 50 25 99 31. uz aby to bylo, myslim ze ti bile asi budou lepsi, decentnejsi..modre jsou tak na trojku...nechci tuzing
no a jsou u vas v cechach taky slyset na vsech kanalech rusaci? nevim, cim vysilaji, ale tedy dokazou obsadit vsechny kanaly..
Jinak ja tak slysim kdyz je pekne brno a okoli, spis oni slysi me, ale ja je ne.. v autech nemame topeni
HM takže samej rušitel. Tak ja se taky přiznam, měl jsem sice jen 200W ale zato jsem sídlil nad Chomutovem v horách kde na Prahu v klidu stačily i ty 4W ale když někdo prudil