Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Zvladnete nainstalovat do E38 ANGEL EYES ?

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Hitman
Klubové ID: 166
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Hitman »

Chtel bych vzit hotovou sadu od Hanze, ale bojim se to tam sam bastlit :oops: mam model po faceliftu, takze xenon lampy. Potrebuju nekoho kdo uz to delal, nebo pro koho je to hracka :) odmena jista :) Dekuju :)
kutil

#2 Příspěvek od kutil »

Rozebereš namontuješ složiš svitiš :D mysliš elektro či mechaniku rozebrat to problém určitě není je to jako lego snad ten prúměr bude jenom jiný a mista je tam dost a o elektru se tu už parkrát psalo.
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Hitman »

Tak co udela mi to nekdo ? :lol:
ignor
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od ignor »

sadu od Hanze jsem vzal, svetla rozebral a zjistil ze krouzky od Hanze jsou o prumeru 10,5cn coz je velmi malo. ty krouzky jsou proste male. sada mi lezi ve skrini uz asi pul roku. nemam faceĺift, ale xenony ano. jinak sada od Hanze fugovala jak mela, jen jsou ty krouzky male, jdou tam nalepit transpatentnim silikonem, ale vypadalo to divne. rozebrani svetel je sranda, jen musi dolu naraznik.
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Hitman »

TO JE ZVLASTNI, VIDEL JSEM V PRIBRAMI NE PRILIS HEZKOU E38 A MELA VELIKE A LIBOVE ANGEL EYES, JAK TO ZE NIKDO NEVIM JAK NA TO A KDE JE SEHNAT ? MOZNA ORIGO BMW Z NOVE SEDMY.
ray

#6 Příspěvek od ray »

taky otom uvazuji,ale az sleze snih :-) hlavne to tam nechci nicim lepit,chce to nejake plastove drzakcky,jako to ma hella v origu,neco na ten zpusob.... :-)
margos
Klubové ID: 53
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od margos »

Hitman píše:TO JE ZVLASTNI, VIDEL JSEM V PRIBRAMI NE PRILIS HEZKOU E38 A MELA VELIKE A LIBOVE ANGEL EYES, JAK TO ZE NIKDO NEVIM JAK NA TO A KDE JE SEHNAT ? MOZNA ORIGO BMW Z NOVE SEDMY.
jedine si pockat az nekdo zase bude mit crashle svetla z e39 facelift, nebo e60, uz se tady ty krouzky prodavali a hlavne to nekrmit diodama, ale optickym vlaknem a zarovkou jak je to origo, jinak to nikdy nebude vypadat tak jak ma..
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 117

#8 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Tak jsem dnes nahodou koukal na nejake stranky o optikach a prodejnach svetel a nasel jsem exluzivni vyraz pro angel eyes..... riakji tomu k BMW styl brýle :lol:
Odpovědět