Takovou sbirku mit tak nic neresim a na nakupy jezdim E60kou... Ikdyz je podle me hezci a vubec asi nejhezci ze vsech vyrobenych bawcu 7 - E38 facelift... Idealni silna kara s nadhernyma krivkama.
No s tema kolama - dneska jsem jel na Rudu, ale kdyz sem se hned za Susici zacal hrabat (s koktavkou 4X4) tak sem to vzdal... Ten kontakt sezenu co nejdriv...
mno to jo ale já to mam smíšený:--/ 3 5ky a jedna 7ma lepší by bylo 4 sedmy ale to bohužel... a nevíš co to je za káru ta v poslední řadě vpravo???je to tak stejně starý jako E12 ale to to neni...a mě zajímá co to je .!!!!
BMWAK píše:mno to jo ale já to mam smíšený:--/ 3 5ky a jedna 7ma lepší by bylo 4 sedmy ale to bohužel... a nevíš co to je za káru ta v poslední řadě vpravo???je to tak stejně starý jako E12 ale to to neni...a mě zajímá co to je .!!!!
BMWAK píše:ty vole co to je za báwo upně v zadní řadě nejvíc napravo???vypadá to jako velká E12ka!!!!v životě sem to neviděl!!!!
Tak už jsem na to koukal. Už jsem ten typ viděl. Mam origo plakát od BMW všech typů 7ček pohromadě co jsou na té fotce, ale upřímě jsem se o ten typ nikdy nezajímal. Podle odkazu co udává Prox to vypadá skutečně na )