přemýšlel jsem nad těmi světly a domluvil jsem se s kámošem co dělá v Autopalu a řekl mi že to pro něj není žáden problém, a? mu dám jedny světla pro výrobu forem a udělá mi jakékoliv kombinace barev.
Takže těd sháním druhé kryty a hned mu to vrznu, nechám udělat asi dvacet párů.
Kdo má zájem, a? napíše jakou kombinaci barev chce a v jakém počtu,
do měsíce to snad bude hotové ( může to dělat pouze při nočních).
Jaká bude cena a kvalita provedení? aby to nebylo ja odlidty krytů na mobily od vietnamců.
přemýšlel jsem nad těmi světly a domluvil jsem se s kámošem co dělá v Autopalu a řekl mi že to pro něj není žáden problém, a? mu dám jedny světla pro výrobu forem a udělá mi jakékoliv kombinace barev.
Takže těd sháním druhé kryty a hned mu to vrznu, nechám udělat asi dvacet párů.
Kdo má zájem, a? napíše jakou kombinaci barev chce a v jakém počtu,
do měsíce to snad bude hotové ( může to dělat pouze při nočních).
Jaká bude cena a kvalita provedení? aby to nebylo ja odlidty krytů na mobily od vietnamců.
to bude stejna Qalita jako je teda ta oranzova... kdyz se udela forma tak je to pekne...
V Brne je ted inzerat, kde chlapek prodava 730 a najeto myslim 830 000km. Cena 54 000.Rad vidim, kdyz nekdo nestáci, i kdyz mam pochybnosti, ze u nas to proda.
Tak to jsem mněl snad ještě v záběhu .To když jsem jednou do bazaru přivez medvěda ze 630 t tak mě s tim hnali a pokudže nestočim nejmíň 300 t tak že se nemám vracet.
heh ja měl na stare 525 nalitano 650tkm a hrabala furt jak vztekla akorat papala olej...asi 1l/100km a to jen diky spatnejm krouzkum jinak motor byl docela ok nijak moc opotrebeny-proste bylo videt ze jezdil ale jinak nic-no dnes uz je v pánu a bramborackym nebi...
...no, pokud ty svetla budou vypadat jako originaly a jeste k tomu budou za dobrou cenu, tak bych si taky jedny vzal...ale prvne jsem zvedavy na ten vysledek kutilstvi.