jo ty sklíčka jsem už někde honil a skončil jsem někde ve Švédsku a cena za 2 sklíčka byla přes 3tis kč což mě teda za takovou píčovinu odradilo, a to nepočítám poplatky u KB za platbu do ciziny což je další 1tis kč.
Fugo píše:jo ty sklíčka jsem už někde honil a skončil jsem někde ve Švédsku a cena za 2 sklíčka byla přes 3tis kč což mě teda za takovou píčovinu odradilo, a to nepočítám poplatky u KB za platbu do ciziny což je další 1tis kč.
tak ta platba ani ne, spis to postovny... jen dopis z nemecka stoji nejakych 3€...
nad tim motorem sem začal uvažovat,stálo by to za tu práci,ale co převodovka a její uchycení,kardan,dyferák,jednotka atd? bude toho asi víc,chtělo by to mít celou M5 na díly,což bude horší koukam,že i expanzka je jinde
Kubajs píše:nad tim motorem sem začal uvažovat,stálo by to za tu práci,ale co převodovka a její uchycení,kardan,dyferák,jednotka atd? bude toho asi víc,chtělo by to mít celou M5 na díly,což bude horší koukam,že i expanzka je jinde
Já si pořád myslím, že největší problém je ten motor. Každá E34 M5 přivezená do mýho okolí byla potkaná a motor se musel opravit z origo dílů.
diferák,jednotka,EML,zkrátka potřebuju vědět co je zapotřebí krom toho mít motor M5! jestli pasuje převodovka z E32? jestli ne tak je jinej kardan,
jestli se musí měnit půl auta,tak na to prdim
Takže jinak,blok motoru S38 je konstrokčně podobný jako M30, dáš ho na původní převodovku, ale ta se ti vysype po 2t.Km, je stavěná tak na max. 180kW, dále je úplně jinak zpřevodovaná.
Druhá možnost je to posadit do automatu ze 750, tam ti stačí jen motor s el. a ŘJ. a kolem M70 je dostatek místa.
ještě je varianta sehnat převodovku z E28 M535, ta je dobře odstupňovaná a dostatečně dimenzovaná.