Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
735i nestartuju....:-(
-
- Kontaktovat uživatele:
nestartuje mi auto anevim co s nim???normálně sem motor nechal zahřát pak sem ho vytáčel abych zjistil jestli to z vysokejch otáček nechcípne tak sem to dvakrát vytočil do vomezovače a v pohodě opadloto na volnoběh a dobrý...potřetí sem to vytočil a chcínul:-/ a ted nejde nastartovat..vyndal sem svíčky vyčistil a hovno platný příjde mi že do toho nejde benál:-(( co s tim???
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Natankuj
to víš 3,5 si něco veme 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
-
-
- Kontaktovat uživatele:
no něco tam de ale příjde mi že málo ale to neni vysvetlení proto že to nehází jiskru......skautik píše:jde ti do vstriku benzin?BMWAK píše:to s tim snad nemá nic společnýho ne???(myslim baterku) jinak je dobrá...a kabely sem zkoušel z tátovo auta a taky nic......martinmasat píše:baterka je dobrá? a co kabely???
-
-
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
jak nemela, ta urcuje kdy a kam to hodi jiskruBMWAK píše:no dneska sem zjistil že cívka funguje v jinym autě normálně,jde do ní proud,rozdělovač sem vyndal vyčistil dal naspátek ale stejně nehodil ani malou jiskru....fakt nevim čim to muže bejt napadla mě jednotka,ale ta by s tim něměla mít nic společnýho:-/

-
-
- Kontaktovat uživatele:
no to tak u M50....todle má jednu centrální cívku a kam to hodí jiskru dělá snad rozdělovač ne???darmon píše:jak nemela, ta urcuje kdy a kam to hodi jiskruBMWAK píše:no dneska sem zjistil že cívka funguje v jinym autě normálně,jde do ní proud,rozdělovač sem vyndal vyčistil dal naspátek ale stejně nehodil ani malou jiskru....fakt nevim čim to muže bejt napadla mě jednotka,ale ta by s tim něměla mít nic společnýho:-/
-
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
a tomu rozdelovaci to asi rekne kdo ?BMWAK píše:no to tak u M50....todle má jednu centrální cívku a kam to hodí jiskru dělá snad rozdělovač ne???darmon píše:jak nemela, ta urcuje kdy a kam to hodi jiskruBMWAK píše:no dneska sem zjistil že cívka funguje v jinym autě normálně,jde do ní proud,rozdělovač sem vyndal vyčistil dal naspátek ale stejně nehodil ani malou jiskru....fakt nevim čim to muže bejt napadla mě jednotka,ale ta by s tim něměla mít nic společnýho:-/

-
- Kontaktovat uživatele:
Rozdělovači to řekne - vačka, řetěz, šnek aj., podle konstrukce motoru.darmon píše:a tomu rozdelovaci to asi rekne kdo ?BMWAK píše:no to tak u M50....todle má jednu centrální cívku a kam to hodí jiskru dělá snad rozdělovač ne???darmon píše:jak nemela, ta urcuje kdy a kam to hodi jiskruZopakujte si jak funguje motor, nez se v nem zacnete hrabat