Zdravim,
potreboval bych poradit ohledne pristrojovky. Rano jsem vyrazil s BMW a naraz mi zacal blikat BC a porad pipal ze na neco upozornuje. V tu chvilku se mi zblaznily rucicky ktery ukazuji teplotu, nadrz a okamzitou spotrebu. A na BC se mi zacaly objevovat nesmyslne znaky a potom uplne zhasnul.. Nevite nekdo co s tim?! Predem diky za kazdou radu a informaci.
Mam E32. No ted je to uz v pohode, nevim ale proc to bylo. Kdyz sem to pak asi 5x nastartoval tak to zacalo slapat.. Ale porad mi blbne BC... Nevim obcas to tam pise pekny nesmysly...
Tak obcas se mi to i dneska stalo - zacne rvat BC a raficky u teploty, okamzity spotreby a nadrze zacnou blaznit a pak chcipnou... Vazne nevim co s tim... Diky za kazdou radu...
Jason píše:Tak obcas se mi to i dneska stalo - zacne rvat BC a raficky u teploty, okamzity spotreby a nadrze zacnou blaznit a pak chcipnou... Vazne nevim co s tim... Diky za kazdou radu...
Vyměn kondenzátory v přístrojovce a máš po starostech.Mě to dělalo taky,pokud si to uděláš sám oprava cca15kč.
MAM TAKYTO PROBLEM:
KED VYTIAHNEM KLUC OD ZAPALOVANIA NA PRISTROJOVKE OSTAVA ZAPNUTY DISPLAY AJ BUDIKY UKAZUJU TEPLOTU A PALIVO A ESTE JE STALE ZAPNUTE PODSVIETENIE ELEKTRICKEHO OVLADANIA OKIEN
TROCHU MA TO DNES RANO PREKVAPILO KED SOM CHCEL PO TROCH DNOCH NASTARTOVAT A NIC