Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Break LT Circuit

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
RostaO

#1 Příspěvek od RostaO »

Ahoj sedmaři,

potreboval bych radu (doufam, ze Darmon bude mit dneska dobrou naladu - predem diky sefe)....check control mi pise hlasku Break LT Circuit a nejak nevim, co tim to auto ma na mysli. Pochopil jsem, ze je neco kolem brzd. Situace se ma tak, ze mi tedka auto hlasilo, ze se ma vymenit brzdovka (jednou za 2 roky - hodiny a inspekce), tak jsem to nechal odpipnout u Parizka v BMW, brzdovou kpalinu jsem tedka vymenil a brzdy odvzdusnil. Dival jsem se na stav kotoucu a desticek a vse je vice nez dostacujici, proto mi neni jasne, co vic s brzdama muze byt. Tusite nekdo co to ma za haluz?
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od darmon »

ja mam porad dobrou naladu, tohle se tyka okruhu spinani brzdovyho svetla, nekde mam naky hints cim tahle sracka obvykle je.
darmon
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od darmon »

mam to v tomhle pc, takze pohoda, za a bud to je blbej spinac na pedalu, (61 31 8 360 417 - 560kc,)mam i navod jak ho opravit ale vzhledem k cene nedoporucuju, dalsi vec, muzou to bejt blby zarovky, vymen je, pouzij niklovy osramky, ty pouziva bmw, ocisti tam kontakty. Pak muze bejt blby mustard rele (do 91) nebo LKM (92-94) ale oboje z tehle dvou by ti pravdepodobne delalo i jinou rotyku se svetlama
RostaO

#4 Příspěvek od RostaO »

Diky a klanim se. Prozacatek to zkusim procistit u svetel a kouknu na ten pedal, jestli tam neni neco evidentne zkurvenyho a pak budu postupovat dal. 8)

PS: Jak ses na tom s prodejem. Uz je pryc nebo jeste zavazi na dvorecku?
darmon
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od darmon »

RostaO píše:Diky a klanim se. Prozacatek to zkusim procistit u svetel a kouknu na ten pedal, jestli tam neni neco evidentne zkurvenyho a pak budu postupovat dal. 8)

PS: Jak ses na tom s prodejem. Uz je pryc nebo jeste zavazi na dvorecku?
davno pryc, slo to rychle.
Odpovědět