Na e32 a všech ostatních se to mění tak že dáš klíček do první polohy prostě do polohy než se ti rozsvítí kontrolky a drž tlačítko od bc které by mělo být na pravo na budíkách a drž ho tak dlouho dokud se nezmění jazyk nevím sice jak u e38 ale u ostatních bmw co jsem měl to tak šlo kdyžtak mě někdo opravte - doplnte.
jj... Martin ma pravdu u me to taky slo ze sem otocil klicek do polohy 1 a dlouze drzel tl. BC a jazyk se prepl... Ted tam mam US a je to celkem dobry, ovsem chtelo by to cestinu, da se to vubec nejak predelat ci nahrat?
chlapi,tak me to nejde,jedine mozna dle navodu od darmona,ale v tom se nevyznam,abych to nezmackl vic nez mam a nejak to nezkurvil a neco nezablokoval,asi se nato vyse...,prej to jde na diagnostice v BMW...,nejak to vymyslim,v kazdem pripade diky
chlapi, a bavíte se o změně jazyka na palubním PC nebo na displayi u budíků, kde běhají hlášení a GONG.. tam bych češtinu uvítal rovněž jde to předělat?
Nedávno se to tu řešilo... Jde to jedině v BMW servise, kde mi nabídli, že mi to za necely 4000Kč změní a nebo se to někomu povede přes diagnostiku tak, jako na mojí e39. Přes tu diagnostiku se nám to ale nepovedlo změnit na žádným jiným autě než na mým, tak to byla asi haluz
Player1 píše:Nedávno se to tu řešilo... Jde to jedině v BMW servise, kde mi nabídli, že mi to za necely 4000Kč změní a nebo se to někomu povede přes diagnostiku tak, jako na mojí e39. Přes tu diagnostiku se nám to ale nepovedlo změnit na žádným jiným autě než na mým, tak to byla asi haluz
co to meleš za hovadiny, nejde to změnit diagnostikou jen na mym, jiank to na všech šlo, sem měnil několika lidem jazyk.