Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Chip do 750
máte někdo zkušenosti s výměnou přístrojovek v sedmičkách? (starší typ s chipem v kabelu za novější s chipem v přístrojovce) Blbne mi přístrojovka, známý, který má vrakoviště, mi tvrdí, že je běžně mění. Zkoušeli jsme to, dali jsme tam novější z e34, všechno bylo perfektní, až na to, že auto nejelo. Na neutrálu reagovalo na plyn hrozně líně a po zařazení D se rozjelo, ale nedosáhlo rychlost, potřebnou k přeřazení. Ten známý tvrdí, že mu mám sehnat soft ze 750 a on mi ho tam nahraje a bude to OK. Slyšel jsem ale i jiný názor, že prý v chipu jsou jenom informace o kilometrech a servisu. Prosím poraďte a jestli to jde a někdo má soft na 750, koupím (nebo celý chip). Díky
A nechces cely budiky ze 750?mengi píše:máte někdo zkušenosti s výměnou přístrojovek v sedmičkách? (starší typ s chipem v kabelu za novější s chipem v přístrojovce) Blbne mi přístrojovka, známý, který má vrakoviště, mi tvrdí, že je běžně mění. Zkoušeli jsme to, dali jsme tam novější z e34, všechno bylo perfektní, až na to, že auto nejelo. Na neutrálu reagovalo na plyn hrozně líně a po zařazení D se rozjelo, ale nedosáhlo rychlost, potřebnou k přeřazení. Ten známý tvrdí, že mu mám sehnat soft ze 750 a on mi ho tam nahraje a bude to OK. Slyšel jsem ale i jiný názor, že prý v chipu jsou jenom informace o kilometrech a servisu. Prosím poraďte a jestli to jde a někdo má soft na 750, koupím (nebo celý chip). Díky
to znamená z chipem uvnitř. Za kolik by byly? A ještě, promiň, blbá otázka - kde je KV? (teď mi to nějak nezapaluje)Radek píše:jsem z KV jsou to normalni budiky vyndany ze 750 e32 z 92mengi píše:chci, záleží na tom jaké, za kolik a kam si pro ně budu muset zajet - rád bych to odskoušel v autě, protože nevím, co mám vadné, jestli chip, který je v kabeláži, nebo budíky.
Karlovy Vary -zapadni cechy 1500?mengi píše:to znamená z chipem uvnitř. Za kolik by byly? A ještě, promiň, blbá otázka - kde je KV? (teď mi to nějak nezapaluje)Radek píše:jsem z KV jsou to normalni budiky vyndany ze 750 e32 z 92mengi píše:chci, záleží na tom jaké, za kolik a kam si pro ně budu muset zajet - rád bych to odskoušel v autě, protože nevím, co mám vadné, jestli chip, který je v kabeláži, nebo budíky.
Pošleš mi ji dobírkou? Jestli jo, hodím Ti mailem adresuRadek píše:je 100% dobra, vyndaval jsem ji sam z auta ktery jezdilo.mengi píše:Jo, jasný, díky. No, já jsem z Brna a bere mi to takových 17 na 100. To jsou další 3000,- arabům za ropu. To by šlo řešit jedině dobírkou. Ale co když to nebude funkční? Zaručíš se mi, že je dobrá?
Klidne, neni problem. Hod mi teda adresu bud na jelinr@centrum.cz nebo staci SZ sem na forummengi píše:Pošleš mi ji dobírkou? Jestli jo, hodím Ti mailem adresuRadek píše:je 100% dobra, vyndaval jsem ji sam z auta ktery jezdilo.mengi píše:Jo, jasný, díky. No, já jsem z Brna a bere mi to takových 17 na 100. To jsou další 3000,- arabům za ropu. To by šlo řešit jedině dobírkou. Ale co když to nebude funkční? Zaručíš se mi, že je dobrá?
-
Jawak
- Člen Klubu
- Klubové ID: 125
- Kontaktovat uživatele:
A kolik mají naflákaný, budíky, a kolik ty "vyměněný" ? jen tak pro informaci, páč mám taky několik budíků, třeba s mp/h na ciferníku a 95k natočeno (milesRadek píše:je 100% dobra, vyndaval jsem ji sam z auta ktery jezdilo.mengi píše:Jo, jasný, díky. No, já jsem z Brna a bere mi to takových 17 na 100. To jsou další 3000,- arabům za ropu. To by šlo řešit jedině dobírkou. Ale co když to nebude funkční? Zaručíš se mi, že je dobrá?

Na těch mých bylo cca 156 000, ale to není směrodatné, protože ta informace je v čipu, který se dá vyměnit (a novější-modrý i vymazat)Jawak píše:A kolik mají naflákaný, budíky, a kolik ty "vyměněný" ? jen tak pro informaci, páč mám taky několik budíků, třeba s mp/h na ciferníku a 95k natočeno (milesRadek píše:je 100% dobra, vyndaval jsem ji sam z auta ktery jezdilo.mengi píše:Jo, jasný, díky. No, já jsem z Brna a bere mi to takových 17 na 100. To jsou další 3000,- arabům za ropu. To by šlo řešit jedině dobírkou. Ale co když to nebude funkční? Zaručíš se mi, že je dobrá?)