Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
To: darmon or everybody, help please!!!
-
Pitr
- Kontaktovat uživatele:
PO delsi dobe jsem se konecne vzpamatoval a zacal resit svou starou zavadu. Totiz ze neni vykon mezi 3000 az 4000. Jo a paradne to v tech otackach prdi do vyfuku. Az se za to stydim.
Prvni na rade byl novy rozdelovac. fajn je tam tim to nebylo. Svicky NGK nemaji ani 10tis A jsou ciste proste v pohode. KAbliky od svicek a zapojeni good. Podsavani falesneho vzduchu nezjisteno. Takze je to vice mene jasne. Je v prdeli bud vaha vzduchu nebo nejake jine cidlo co ma co docineni se vzduchem. Ale nemam tusaka ci tam je neco jineho nez ten velky bazmek s klapkou
A chce to v prve rade diagnostiku za rozumnou cenu. Nevi nekdo o nekom?????? "Pliiiiz" A pak asi sehnat tu vahu
/ Nevim kde. Nova bude masna.
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Pokud mas opravdu vahu a ne MAF, napoj voltmetr na vystup z vahy a kostru (nepamatuju si ktery pin) a rukou hybej klapkou vahy. Napeti by melo plynule stoupat od 0 do 5V. Pokud nekde napeti skokove klesne, je prodrena odporova draha vahy. Vhodny je merak s rafickou, je to lepe videt. Opravit provizorne se to da - 15k km to vydrzi - odloupnes plastove viko na vaze a co nejmekci obycejnou tuzkou zacmaras porusene misto. Vzpomen na Behounka jak opravil vysilacku na vzducholodi ItaliaPitr píše:... A chce to v prve rade diagnostiku za rozumnou cenu. Nevi nekdo o nekom?????? "Pliiiiz" ...
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Jde ti i digi merakem, jen musis pozorneji sledovat cislaPitr píše:Merak s rafickou asi doma nenajdu. Ale diky za tuhle radu. Pozkousim a uvidim. Si nejak poradim. Mrknu i do bentleye jak pravi darmon.
323ti stock condition
323ti stock condition
-
Pitr
- Kontaktovat uživatele:
No kdyz uz nic tak to cele rozeberu . A kuknu se. Uvidim jak mi dnes vyjde cas a pokud nebudu lenivec. Dam pak vedet co jsem tam namyslel
Jo a Francisi prosimte, kdyz uz jsi on-line. Hroze rad bych se dostal nejakym zpusobem k ETK... A ten TIS je co?? V Patek jedu do PHA. A pravdepodobne budu cely vykend. Kdyby se ti chtelo, se muzeme domluvit.
Jo a Francisi prosimte, kdyz uz jsi on-line. Hroze rad bych se dostal nejakym zpusobem k ETK... A ten TIS je co?? V Patek jedu do PHA. A pravdepodobne budu cely vykend. Kdyby se ti chtelo, se muzeme domluvit.
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Daval jsem sem link na stazeni ETK 1/2004 z webu.Pitr píše:... Hroze rad bych se dostal nejakym zpusobem k ETK...
... V Patek jedu do PHA...
Je sice prima ze jedes do Praglu, jenze ja bydlimve Vrchlabi, tak leda ze bys to vzal zkratkou pres Krkonose
323ti stock condition
323ti stock condition
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Nejak vypadlo z meho popisu bydliste, uz je to napraveno.Pitr píše:Jezis!))) Netusil jsem ze to mas tak z ruky
) Ale pokus to byl dobry. Ne?
)daval jsi link ale vzhledem k tomu, ze mi sem tam veci na foru unikaji sem to nezaregistroval. Zkusim to pohledat.
323ti stock condition
323ti stock condition
-
Pitr
- Kontaktovat uživatele:
Hm no tak jsem promeril vahu a je zda se byt uplne v pohode... Taky je tam jakesik cidlo jeste pred klapkou teplotni ci co.. nebo na vlhkost asi.. Reaguje kdyz se na nej fouka
Ale to je uplne jedno.. Stejne to kurwa nejede... A zacinam toho mit po krk! Obednal jsem se u nas do Synotu a chcou hajzlove za hodinu prace 900.- bez DPH CHci videt na co ti kreteni prijdou. Kdyz jsem se snima bavil vypadali ze tomu rozumi min nez ja
Je to hodne zvlastni vcera jsem to drazdil fest. A do 3000 pohoda do 3500 to ma lehky utlum a po 3500 do 4000 je uplne v hajzlu. A ne a ne se prez tyhle otacka prokusat na 4500 rachoti to jako by to prdalo do vyfuku A jak se to povede. krute to zatlaci do sedaku A neco krapne opet jako do vyfuku. Ale tezko rict. A pritom jeste blbne automat. prevodovka. Taky ji to moc neprospiva asi. A jeste radi uplne divne. Ze zacatku a to uz pri provozni teplote, toci jen do 5000. A po chvilce zacne radit az pri 6000 ne li pozdeji. Divne...
MI pripada jako by to auto bylo uplne v hajzlu. A pritom jsou klicove komponenty po generalce. JAko by se zblaznila jednotka.
Je to hodne zvlastni vcera jsem to drazdil fest. A do 3000 pohoda do 3500 to ma lehky utlum a po 3500 do 4000 je uplne v hajzlu. A ne a ne se prez tyhle otacka prokusat na 4500 rachoti to jako by to prdalo do vyfuku A jak se to povede. krute to zatlaci do sedaku A neco krapne opet jako do vyfuku. Ale tezko rict. A pritom jeste blbne automat. prevodovka. Taky ji to moc neprospiva asi. A jeste radi uplne divne. Ze zacatku a to uz pri provozni teplote, toci jen do 5000. A po chvilce zacne radit az pri 6000 ne li pozdeji. Divne...
-
Pitr
- Kontaktovat uživatele:
TAk se mi zda ze bude za chvili nejchtrejsi na svete
To skutecne nikdo nevi cim to sakra je? Dalsi poznatek do meho vyctu. Nedela to za studena a tesne pred provozni teplotou to blbne minimalne. A cim vyzsi teplota tim je to horsi! Nalil jsem do benzinu sragoru na procisteni trysek. Efekt veskery zadny, mozna subektivni ze do delalo obcas. Vcera v noci jsem natankoval Vpower 95 Jezdim jak hovado a nic. Proste nic uplne v pohode. A dnes do prace stejne. nedela to. Melo to jen malinky nabeh pri tom nejvetsim zatizeni. Za norm. okolnosti by to nejelo. Vyselo by to v tech otackach.
Tak by me zajimalo co to ovlivnuje. Je to tim ze benzin je vznetlivejsi???? Je to tim ze je prebrousena hlava a obyc 95 je octanove nedostacujici?
Uvitam jakekoliv nazory
Tak by me zajimalo co to ovlivnuje. Je to tim ze benzin je vznetlivejsi???? Je to tim ze je prebrousena hlava a obyc 95 je octanove nedostacujici?
Uvitam jakekoliv nazory
-
Anonymous
Nazdar,
hele nevim co máš za motor , ale mě u 535 to dělalo úplně to stejný co tobě.Dělo se to v zimě a dokud bylo auto studený tak to bylo ok, ale jakmile se ohřálo tak to bylo v řiti.Doporučuju zkusit lambda sondu - to byla příčina u mě - taky to strašně žralo oproti normálnímu stavu.Následně může být v řiti i palivová pumpa - měl jsem takový mezery ve výkonu - pořád to táhlo , lae jakoby to navyšování kolísalo.Pak začal docházet benzín i když počítač ukazoval že tem je ještě na 70 km a pak trvalo dýl než se natočil motor při studeným startu a pak už ani prd.Když jsem vytáh tu pumpu tak její kovová část byla roztlemená jak Rumcajzova bambitka.Zkus tu sondu vypojit a projet to.Jestli je to tim tak by to nemělo už dělat.Ale řikám , dělalo mi to u 3,5litru a tohle je navíc automat tak bůh ví co se tam děje.
hele nevim co máš za motor , ale mě u 535 to dělalo úplně to stejný co tobě.Dělo se to v zimě a dokud bylo auto studený tak to bylo ok, ale jakmile se ohřálo tak to bylo v řiti.Doporučuju zkusit lambda sondu - to byla příčina u mě - taky to strašně žralo oproti normálnímu stavu.Následně může být v řiti i palivová pumpa - měl jsem takový mezery ve výkonu - pořád to táhlo , lae jakoby to navyšování kolísalo.Pak začal docházet benzín i když počítač ukazoval že tem je ještě na 70 km a pak trvalo dýl než se natočil motor při studeným startu a pak už ani prd.Když jsem vytáh tu pumpu tak její kovová část byla roztlemená jak Rumcajzova bambitka.Zkus tu sondu vypojit a projet to.Jestli je to tim tak by to nemělo už dělat.Ale řikám , dělalo mi to u 3,5litru a tohle je navíc automat tak bůh ví co se tam děje.