Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Znáte někdo tuhle?
Proc ma novy motor a prevodovku? 40000km ma najeto po vymene, pochybuji ze celkem. Otazka je jak vypada interier. Zadna fotka tam neni. Neni po celolaku, ale ma folii... proc? Pokud se na ni pujdes podivat a je v Praze, klidne se k tobe pridam
Jinak cena 150000Kc za 8er z "92 co ma sve odjeto a uz potrebuje nutne udrzbu, tak to je OK. Otazka posledni, kolik te bude stat ji dat do idealniho stavu (pokud v nem neni uz ted
)
PS: Zadna 8er z vyroby nemela multifunkcni volant, a delena zadni sedadla je v dusledku take blbost. Prvni rocniky je nemely. Tusim od "93 ano, ale za nima je zas plech, takze si kufr neprodlouzis a lyze dovnitr narves jen a pouze skivakem, o kterem se zde ale nepise
Dalkovy start a pager je take dodelavka.

PS: Zadna 8er z vyroby nemela multifunkcni volant, a delena zadni sedadla je v dusledku take blbost. Prvni rocniky je nemely. Tusim od "93 ano, ale za nima je zas plech, takze si kufr neprodlouzis a lyze dovnitr narves jen a pouze skivakem, o kterem se zde ale nepise

-
- Klubové ID: 2649
- Kontaktovat uživatele:
No volal jsem tomu týpkovi a je to údajně nějaký pražák, co snad má několik baworů. Prý vše TOP, samé Mko - moc se mi to chvástání nezdálo. A tohle mu prý nevyužitě leží v garáži. Původně bylo auto žluté, nelíbilo se mu to, tak tam prý nechat za 40 dát tu červenou folii. Motor je prý nový a převodovka údajně po repasi jen 300km. Nápravy jsou snad také udělané. Jestli je to vše pravda, byla by to supr koupě, ale nevím nevím. Interiar je prý zachovalý, nepotrhaný v černé kůži. Elektronika prý OK. Mám to do Prahy 120km, kdo z místních to okoukne a dá vědět, jestli se tam ta cesta vůbec vyplatí?kralik píše:Proc ma novy motor a prevodovku? 40000km ma najeto po vymene, pochybuji ze celkem. Otazka je jak vypada interier. Zadna fotka tam neni. Neni po celolaku, ale ma folii... proc? Pokud se na ni pujdes podivat a je v Praze, klidne se k tobe pridamJinak cena 150000Kc za 8er z "92 co ma sve odjeto a uz potrebuje nutne udrzbu, tak to je OK. Otazka posledni, kolik te bude stat ji dat do idealniho stavu (pokud v nem neni uz ted
)
PS: Zadna 8er z vyroby nemela multifunkcni volant, a delena zadni sedadla je v dusledku take blbost. Prvni rocniky je nemely. Tusim od "93 ano, ale za nima je zas plech, takze si kufr neprodlouzis a lyze dovnitr narves jen a pouze skivakem, o kterem se zde ale nepiseDalkovy start a pager je take dodelavka.
-
Znáte někdo tady tuhle osmičku ?
http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/r ... oFrom=list
165k je super cena za manuál, obzvlášť jestli je pravda to co se píše v inzerátu... Chtěl sem na to zavolat (pokukuju po nějaký raritce - víkendovce), ale nakonec na to asi kašlu... Ale i tak by mně to auto zajímalo, jen tak ze zvědavosti...
http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/r ... oFrom=list
165k je super cena za manuál, obzvlášť jestli je pravda to co se píše v inzerátu... Chtěl sem na to zavolat (pokukuju po nějaký raritce - víkendovce), ale nakonec na to asi kašlu... Ale i tak by mně to auto zajímalo, jen tak ze zvědavosti...
-
Mně se spíš moc nelíbí absence airboxů s origo filtrama + ty kónusy co tam místo toho jsou - bordel do motoru (čehož bych se v případě 850i docela bál), případně váha zasr. od oleje... Výkon mi taky nějak neseděl, VINko jsem si chtěl proklepnout a až pak sem si uvědomil, že je to nesmysl 
No, škoda, že to mám skoro 250km od sebe, být blíž, tak se zajedu podívat a třeba by mně to přesvědčilo... Ale jelikož je to tam za 165k už pár dní a ještě to z sauta nezmizelo...

No, škoda, že to mám skoro 250km od sebe, být blíž, tak se zajedu podívat a třeba by mně to přesvědčilo... Ale jelikož je to tam za 165k už pár dní a ještě to z sauta nezmizelo...
-
- Klubové ID: 1858
- Kontaktovat uživatele:
v inzeratu byl top stav, az na par drobnosti to souhlasi. Podvozek je komplet udelanej, nikde nic netluce krasny ticho. Motor po GO je taky OK, zatim jde jak maRuDoSh píše:V jakém to je stavu za ty prachy?ericV8 píše:kralik píše:Uz se o vikendu prodala a koupil ji nadsenec, co se o tuhle 8er bude starat, coz je dobre.ano, stal jsem se konecne cestnym majitelem 8er. Uz je na dilne a dela se kompletni revize a udrzba.

-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
Tak proč to pouště tak levně?ericV8 píše:v inzeratu byl top stav, az na par drobnosti to souhlasi. Podvozek je komplet udelanej, nikde nic netluce krasny ticho. Motor po GO je taky OK, zatim jde jak maRuDoSh píše:V jakém to je stavu za ty prachy?ericV8 píše:ano, stal jsem se konecne cestnym majitelem 8er. Uz je na dilne a dela se kompletni revize a udrzba.
Prevodovka je manualni ale problem tez neni. Jinak v zime to nejelo, nikde ani kousek rzi, vsechno cisty nedoskubany, proste vune
casem to dam do klubovek

Ať slouží