Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

850

Vše o E31, G15
Zpráva
Autor
koudi

#81 Příspěvek od koudi »

Martinéz píše:a co podvozek? ten nepotrebuje nic?kdyz uz do toho takhle sypes, mela by ta kara bejt 1A! Jinak ale libovka..jen si myslim, ze za zlomek investice bys v Nemecku sehnal dost slusnej motor ze 750i, nebo ne?

To je pravda. Ale mne to navic bavi. teda krom toho ze chci mit jistotu. Co podvozek to zatim nevim. Bude ot otazka penez ale urcite se neco dit bude. Na podzim to chci dat jeste dohromady po strance karoseria. Mimochodem shanim na to nejake plasty. Nevite nekdo kde? Dost by mi to pomohlo. Dik
Zave
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od Zave »

nemam slov... Vazne poklona az na zem!!! ses machr! :wink:
koudi

#83 Příspěvek od koudi »

Takze kdyby mel nekdo zajem , odvahu a chut, ochotne sdelim vsechny zkusenosti s akci ZERO :D
kutil

#84 Příspěvek od kutil »

Jestli jsem to dobře pochopil dal jsi tam vložky a na to jsi nechal udělat ten nakasil (ani nevím jestli by to na té kovové vložce udrželo)nebo jsi to nechal bez něj, vložky vydrží ale co ten píst je to stejný materiál jako u normální litiny nebude to měkčí ta stěna je přece jen po opracování o něco drsnější než ten nakasil .A kolik jsi už na tom najel.Ptám se protože se s podobným problémem časem určitě setkám protože těch hlinikáčú dost přibývá.
koudi

#85 Příspěvek od koudi »

Material pistů bude stejny . bal jsem se ze budou mit vetsi roztaznost ale zrejme ne. Najel jsem s tim 1 500 ale v zajizdecim rezimu takze zadnej kartac. A ten nikasil tam neni. Ty vlozky jsou misto nej.
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od Hitman »

koudi píše:Material pistů bude stejny . bal jsem se ze budou mit vetsi roztaznost ale zrejme ne. Najel jsem s tim 1 500 ale v zajizdecim rezimu takze zadnej kartac. A ten nikasil tam neni. Ty vlozky jsou misto nej.

uz jezdis ? doufam ze se s tim nekdy ukazes :) 5L 12 valcu musi byt mazec ;)
koudi

#87 Příspěvek od koudi »

Urcite se nekdy ukazu. Ale motor je teprve zacatek. Doufam :)
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od Hitman »

jinak dobra volba, taky jsem premyslel mezi e31 a e38....je to super kara pro labuzniky ;)
speedfred

#89 Příspěvek od speedfred »

tak jak to vse dopadlo?kara uz jazdi?
CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od CharlitoCZ »

jj, jak to vypadá??? :)

zrovna jsem si to celý pročetl a fakt mazec!! 8O

gratuluju a doufám, že slouží!!! :wink:
Fugo

#91 Příspěvek od Fugo »

tak jsem to taky znovu celý pročetl, a vím o co jde na podzim jsem to dělal taky ale můj motor měl najeto cca 277000 po rozebrání vyčištění atd. došlo na měření válců a pístů a vše bylo OK minimální opotřebení žadnej rantl jak popisuje koudi, jediný co bylo sjetý byly pístní kroužky a tak se dávali nový origo BMW za 20 000, samozřejmě všechny těsnění a šály, hlavy srovnaný a zabroušený, jinak BMW u 750 používá úpravu povrchu válců ALUSIL, Nicasil se používal snad jen 8válce, jsou na to spec. pístní kroužky a písty,a POZOR nevím jestli se dělaj výbrusový ale na origo jsou 2 rozměry lišící se o setiny a podle toho musej bejt ty pístní kroužky, myslím že koudiho motor byl hoodně jetej, jinak držim palce.
koudi

#92 Příspěvek od koudi »

dík,

Od té akce má najeto 12 tis. km. Jste jsem vymenil vsechny hydrostavy a vahadla. Přede jako kočka. Ale taď stojí. V Tomlhle počasí je nepoužitelné...:) Nedostanu se s ním ani z garáže...:)
Dominguez

#93 Příspěvek od Dominguez »

koudi píše:dík,

Od té akce má najeto 12 tis. km. Jste jsem vymenil vsechny hydrostavy a vahadla. Přede jako kočka. Ale taď stojí. V Tomlhle počasí je nepoužitelné...:) Nedostanu se s ním ani z garáže...:)

Já taky,snad už ta zima skončí :lol:
koudi

#94 Příspěvek od koudi »

jooo. bylo by uz vazne na case !!! ale ted to moc nevypada...:(
vally
Kontaktovat uživatele:

#95 Příspěvek od vally »

Moc pěkný čtení, je super pozorovat, jak se to dává celý dohromady...

BTW: teď už je docela hezky, tak by sly udělat nějaký ty fotky, ne? :D
CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od CharlitoCZ »

:!: zima zkončila, chceme videa, fotky, recenze :D :wink:
koudi

#97 Příspěvek od koudi »

Tak. Bmw jezdí sice super ale už mne to přeslato bavit. Motor je hotový ale už nemám chu? pokračovat. Před měsícem jsem si koupil mazdu RX8 (1,3 :D ) 235 K, 6 rychlostí. Téměř nová hračka v záruce. Když se posere tak zvednu telefon a zavolám do servisu a? si pro ní přijedou a dají mi náhradní auto. 8pade je na prodej. Kdybych měl víc peněz a mohl si to dovolit, tak si ji nechám a vrazím do ní ještě dalších 400 aby to byl ten kočár co to mněl být, ale tak bohatý nejsem a hlavně už nemám tolik času takže s hraním nyní kočím :( . Děkuju všem co mně podporovali. Pokud to někoho zklamalo tak se omlouvám. Pokud má někdo zájem o nabyté zkušenosti, rád se podělím.

Další může být jen BMW M6 nebo MB SL55 AMG ale na to zatím nemám. :D
Kail

#98 Příspěvek od Kail »

A neni ti to líto,když jsi se s tím tak sral?Být tebou ještě bych si to rozmyslel,ne že by byla Mazda špatná,ale Báwo je Báwo :twisted:

Jinak,kolik za něj chceš?(ne že bych ho chtěl koupit,ale zajímá mě to) :)
CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

#99 Příspěvek od CharlitoCZ »

:(
vally
Kontaktovat uživatele:

#100 Příspěvek od vally »

Pokud nepotřebuješ peníze z jejího prodeje, tak odnes papíry do depozita, zruš pojištění a nech si jí doma... Postupně jí můžeš dávat do kupy až bude k obrazu tvému... Po tom co si na tom strávil času a investoval peněz, mi přijde jako věčná škoda to poslat do světa... Mi neřikej, že po tom všem trápení nemáš k tomu autu citovou vazbu...já bych jí teda měl jako řemen... :wink: . Jinak RX8 pěkný autí, aspoň že si zůstal u zadohrabu... :wink:
Odpovědět