kutil píše:A kolik to mělo najeto že se to položilo a nemáš to nahodou na LPG u nás v Ostravě jsem už viděl 2 8my na LPG a to fakt nejde sehnat něco jetého do 50ti vždy? tydle motory jsou téměř neprodejné já sám jsem prodával 4,4 skoro púl roku a nakonec jsem byl š?astný že si pro něho přijeli rusáci 29 T Kč bez přislušenství a to měl jenom 170 t km.A kde se dá ten nakasil udělat člověk nikdy nevi kdy se to bude na něco potřebovat .
Nechci nikoho urazit ale 5.0 V12 muze na plyn predelat jenom DEBIL! Kdyz chce setrit na palivu tak at si koupi nejakou 0.8 V3 (treba dajvo matizzz). Jinak ten motor mel pry nalitano 153 tis. ALE... je to jenom pocitadlo.
Nikasil u nas a v realne cene nejspis ani v zahranici neudela DOBRE nejspis nikdo. Na nejakych UK strankach jsem se docetl, ze je to zpusobene vysokym obsahem siry v benzinech v evrope, sira ten nikasil rozpousti takze u zadneho motoru neni jistota. BMW tyto opravy oficialne resilo POUZE vymenou bloku motoru.Zivotnost motoru s nikasilem v evrope se pry pohybuje mezi 100-300 tis km tedy nic moc. Pro USA se nikasilove valce nedodavali vubec protoze jejich benzin stoji za hovno. BMW pak taky nikasil nahradily ocelovyma vlozkama a pozdeji nejakym novym kompozitem s vlstnostma podobnyma niksilu ale odlnym proti pusobeni siry.
Shanim v DE jiny motor a mezitim s tim straym delame experiment se suchyma vlozkama tak uvidime jak to dopadne. V pripade zajmu uverejnim foto celeho prubehu. Dokumentuju kazdy krok.