Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E31 M70 - Heeelp
-
- Klubové ID: 90
- Kontaktovat uživatele:
posli mi ji na zave@seznam.cz ja ji sem dam...
-
- Klubové ID: 146
Motor bezi pekne, zvenku taky vypada solidne, je totiz nalakovana, proc???
Muj oblibeny karosar mi rikal za bourana alespon vazne nebyla a ja mu verim.Nechova se jako bourana. ALE ! (vzdycky nejake je
) Lakovali je fuseri, ani ji poradne nodstrojili takze bri blizsim pohledu, naor. vicko nadrze atd. je to videt, tkaze pod stromecek nejake spoilery a na jare do laku. Mam rad cernou pastelovou
. Jeden ventil topeni nejede, je odpojena jedna lambda, Strika z toho olej. A par dalsich drobnosti. Jeste hodne prace prede mnou....Jinak koupil jsem ji v Autoimport Olomouc.Taky jsem ji nasel nekde na internetu.
Muj oblibeny karosar mi rikal za bourana alespon vazne nebyla a ja mu verim.Nechova se jako bourana. ALE ! (vzdycky nejake je

-
Mimochodem ta tvoje modra takhle vypada jak nova, krasavice.Tady v hornikove ma jeden taky takovou v manualu, stejny rocnik, ta ale vypada ze s ni nikdo nejezdil tak prvnich 10 let. za kolik ji koupil mi odmitl rict.Pry ji dostal. Ale je fakt moc krasna. Sice vinova metla ale tohle auto muze byt i ruzove a bude to PEKLO 

no jo no, je to preci jenom stary auto, ale co by pro to clovek neudelalkoudi píše:Motor bezi pekne, zvenku taky vypada solidne, je totiz nalakovana, proc???
Muj oblibeny karosar mi rikal za bourana alespon vazne nebyla a ja mu verim.Nechova se jako bourana. ALE ! (vzdycky nejake je) Lakovali je fuseri, ani ji poradne nodstrojili takze bri blizsim pohledu, naor. vicko nadrze atd. je to videt, tkaze pod stromecek nejake spoilery a na jare do laku. Mam rad cernou pastelovou
. Jeden ventil topeni nejede, je odpojena jedna lambda, Strika z toho olej. A par dalsich drobnosti. Jeste hodne prace prede mnou....Jinak koupil jsem ji v Autoimport Olomouc.Taky jsem ji nasel nekde na internetu.

-
Nejsem zastance, cim vic tim lip, mam rad jen decentni upravy. Libi se mi jedna sada od koenig. pripojim fotecku. Uz mam i firmu ktera by mi ji sehnala.
- Přílohy
-
- Takhle nejak bych si to predstavoval ale bez toho kridla. Prehanenim tohle auto clovek muze spiz zkazit.
- album_pic2.jpg (57.74 KiB) Zobrazeno 4104 x