Prozkoumejte výhody členství v jediném oficiálním českém BMW klubu ZDE a rozšiřte naše řady 😉 - info ZDE

Diskuze k FAQ v této sekci

Návody, fotopostupy na opravy, úpravy, implementace a výměny
Zpráva
Autor
Dan td
Klubové ID: 590

#1 Příspěvek od Dan td »

Proč FAQ se dozvíte zde http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=68196

Zde můžete psát své názory, nápady, nabídky, postřehy. Výše uvedený topic je uzamčený, protože v něm časem přibude rejstřík FAQ, ať to zůstane přehledné.
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Dan td

#2 Příspěvek od Dan td »

Pokud by se někdo chtěl nějakého tématu ujmout, pište to prosím sem, ať něco nedělají dva lidé současně a tím pádem zbytečně :P
xSAFA
Klubové ID: 1477

#3 Příspěvek od xSAFA »

Dejte ty FAQ jako důležité aby byli pořád nahoře... Tak už kamsi odjíždějí :)
jarda
Klubové ID: 1426

#4 Příspěvek od jarda »

Zatím jsme se dohodli, že FAQ nebudou jako důležité, protože jich časem bude hodně a člověk by měl problém najít normální diskusi. Důležitý bude jen rozcestník a v něm budou odkazy na jednotlivé FAQy.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Dan td

#5 Příspěvek od Dan td »

jarda píše:Zatím jsme se dohodli, že FAQ nebudou jako důležité, protože jich časem bude hodně a člověk by měl problém najít normální diskusi. Důležitý bude jen rozcestník a v něm budou odkazy na jednotlivé FAQy.
Případně si dej Hledat, slovo " FAQ ", sekce 3er a vyjedou všechny. Už to funguje, promazal jsem to, nic jiného už by tam vyplout nemělo :-)
xSAFA

#6 Příspěvek od xSAFA »

Dan td píše:
jarda píše:Zatím jsme se dohodli, že FAQ nebudou jako důležité, protože jich časem bude hodně a člověk by měl problém najít normální diskusi. Důležitý bude jen rozcestník a v něm budou odkazy na jednotlivé FAQy.
Případně si dej Hledat, slovo " FAQ ", sekce 3er a vyjedou všechny. Už to funguje, promazal jsem to, nic jiného už by tam vyplout nemělo :-)
Jasny šlo mi o to aby tu zas někdo nezakládal nové témata a nebude hledat ve FAQ...

Pokud bude rozcestník bude to OK 8) Paráda moc se mi to líbí :bigups:
Brody
Klubové ID: 1772

#7 Příspěvek od Brody »

Kluci,ale za FAQ ohromna pochvala.Je to mravenci prace a to ocenuju. :Poklona: :Poklona: :Poklona: :palec:
Killca
Klubové ID: 1648

#8 Příspěvek od Killca »

fotky tlumicu a pruzin mame za sebou

dale mam par fotek z vymeny BRZD, vymeny prevodovky+spojky+setrvaku, rozebrani prevodovky, instalace PDC + sundani ZADNIHO NARAZNIKU, instalace CCFL krouzku, neco malinko i z instalace centralu/alarmu

k tomuto vsemu muzu udelat popis instalace/vymeny/rozebrani, pripadne at se toho nekdo ujme a ja doplnim fotky nebo cokoli podle potreby

JINAK NIKDO NEREKL, ZE FAQ MUSI TVORIT JEN MODI :-D tak lidi jdem na to, hlaste se :)
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Dan td

#9 Příspěvek od Dan td »

Killca píše: JINAK NIKDO NEREKL, ZE FAQ MUSI TVORIT JEN MODI :-D tak lidi jdem na to, hlaste se :)
To fakt nikdo na autě nic nedělal nebo není ochotný to sepsat ? :?
michal09
Klubové ID: 1407

#10 Příspěvek od michal09 »

Klucí jsem nadšen... :) FAQ zde hrozně chyběl a čumím jak detailně a podrobně jste se na to vyrhli. Velký díky a obdiv za již zmíněnou "mravenčí" práci patří Danovi td, Killčovi, Jardovi a dalším kteří se FAQu podílí a podílet budou... Fakt užitečná a dobrá práce.... :cool2:

Co se mě týče, tak bych rád přispěl, ale nevím jestli jsem schopnej poskytnout takový množství informací jako Dan, Matěj a Jarda... Mám někde zpracovaný návod s fotkami na výměnu teplotních čidel na M43, při výměně lamba sondy jsem měl dost problémů, takže jsem nasbíral i spoustu informací, ale musel bych je oprášit, už je to rok zpátky co jsem to dělal.... Nicméně pokud máte nějaký téma (né moc složitý, abych to zvládnul :) ), který potřebuejte zpracovat, pokusil bych se o to... Osobní schůzka a domluva s Killčou neni problém, bydlíme kousek od sebe...

Na BMW klubu jsem téměř denně přes 2 roky, myslím že je nejvyšší čas pro klub, respektive pro forum něco udělat... :wink:
Brody

#11 Příspěvek od Brody »

Kluci pokud budu schopen a jestli se mi vse vybavi,tak bych popsal neco o vymene spojky, demontaz prevodovky, kardanu a diferaku. Jen sem u toho jaksi nefotil.
jarda
Klubové ID: 1426

#12 Příspěvek od jarda »

Pokud vám k sepsání návodu chybí jenom něco konkrétního (třeba fotky), tak ho napište stejně, vystavíme ho a bude v něm výzva aby to někdo doplnil. Nemusí to být hotové najednou a nejtěžší je začít.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Brody

#13 Příspěvek od Brody »

Dobre.Jak bude cas tak se do toho pustim.Ted musim udelat brzdy na jinym aute tak pak na to vlitnu :D
jurasis
Klubové ID: 775

#14 Příspěvek od jurasis »

Killca píše: JINAK NIKDO NEREKL, ZE FAQ MUSI TVORIT JEN MODI :-D tak lidi jdem na to, hlaste se :)
Tak tak. Předpokládám, že nečekáš, že se Ti do toho pustí zástupy... :wink:

Je dobře, že jste to začali od podlahy. Bude to potřeba po celém fóru. Až bude nový systém, bude se dobře vytvářet pořádná encyklopedie... :wink:
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
meme
Klubové ID: 1057

#15 Příspěvek od meme »

chlapi tohle je super.

kdybyste potřebovali přepsat cokoli z tištěnýho a nechtěli to scannovat nebo se s tim psát, ráda a rychle to přecvakam. sice je to asi málo využitelný, ale co kdyby ;)
Dan td

#16 Příspěvek od Dan td »

Děkujeme prvním vlaštovkám, které pomáhají s vytvářením FAQ :)

Aktuálně - xSafa se pustil do M-Paketu, pokud někdo něco k tématu máte, doplňte prosím do jeho topicu. Až to bude komplet, zamykáme :P

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=69403
Lion
Klubové ID: 865

#17 Příspěvek od Lion »

No hlavně by to chtělo dát ty FAQ jako Důležité ať je to furt nahoře. Takhle se to akorát propadá do věčných lovišť a to pak postrádá smysl. :wink:
xSAFA

#18 Příspěvek od xSAFA »

Zodpovězeno na první stránce... ;)

Odstraněna citace, viz Pravidla
MOD (Francis)
Lion
Klubové ID: 865

#19 Příspěvek od Lion »

Áaaah, máš recht. Tím pádem je to jasné.:wink: První stánku sem holt nečetl. :oops:

Odstraněna citace, viz Pravidla
MOD (Francis)
Dan td

#20 Příspěvek od Dan td »

Děkujeme xSAFOvi za dokončení tématu o M packetu pro e36, samozřejmě i všem ostatním, co se na tématu podíleli.

FAQ ///M packet ZDE

Troufám si říci, že toto téma, stejně jako některá další ve FAQ nejsou takto kompletně na českém internetu takto přehledně a vyčerpávajícím způsobem pohromadě.

Stále platí, že uvítáme každou pomoc, jak databázi FAQ rozšířit, pokud tedy máte jakékoli téma, které jste schopni zpracovat, směle do toho :wink: