Zdravim:
Mam problem s 645i kdyz ji nastartuju tak se zacne trepat
pri jizde to jede jako by to melo cca 100koniku vubec netahne
mam tam plyn Magic 3 zaclo to delat na plynu ten jsem vypl
a skusel benzin ale nic porad stejne mel jsem to na diagnostice a tam my zjistili
ze 6ti valec vubec nespaluje a ze leva strana motoru ukazuje uplne jinou hodnotu nez prava
a palubni pc vypisuje chyby ze je porucha motoru a dalsich 10 chyb kdyz se vypnou na diagnostice tak
zase po startu naskoci... kdyz jsem menil svicky a skontroloval civky auto jelo normalne cca 20km..
nevim si stim uz rady a budu rad za kazdou informaci dekuju moc
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
645 ci
- TT
- Kontaktovat uživatele:
Bory01 píše:Zdravim:
Mam problem s 645i kdyz ji nastartuju tak se zacne trepat
pri jizde to jede jako by to melo cca 100koniku vubec netahne
mam tam plyn Magic 3 zaclo to delat na plynu ten jsem vypl
a skusel benzin ale nic porad stejne mel jsem to na diagnostice a tam my zjistili
ze 6ti valec vubec nespaluje a ze leva strana motoru ukazuje uplne jinou hodnotu nez prava
a palubni pc vypisuje chyby ze je porucha motoru a dalsich 10 chyb kdyz se vypnou na diagnostice tak
zase po startu naskoci... kdyz jsem menil svicky a skontroloval civky auto jelo normalne cca 20km..
nevim si stim uz rady a budu rad za kazdou informaci dekuju moc
jestli Ti zjistili, že 6-tý válec nespaluje tak to bude to třepání a s tím souvisí i to, že auto nemá tah a nejede...... otázka je na jaké diagnostice jsi byl, zda to byla diagnostika v BMW nebo jen u Pepíka v garáži, která je na dalších 50 typů aut.... asi by jsi měl začít řešit proč ti nespaluje ten šestý válec, každá pořádná diagnostika Ti ukáže kde je zakopaný pes, to, že Ti odmáznou chyby a pak se znova postaru objeví, značí, že bude porucha nějaké části, která zřejmě odešla a nevyřešíš to jen vymazáním chyby, ale opravou této části popř. výměnou tohoto dílu.
Taky by bylo dobré uvést jaké chyby diagnostika vykázala.....
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
-
- Kontaktovat uživatele:
Mel jsem ten stejny problem.
Zcela urcite cca na 99% je problem ze ti nejspis odesla zapalovaci civka teda pokud si si jist ze mas dobre svicky. Mam to stejne bmw aj motor a LPG a nejdulezitejsi je mit dobre svicky - mam vyzkousene NGK Laserline LPG - sice drahe ale najezd 100 000km by nemel byt problem. Ja mam na Lpg najeto 40k a svicky jsou jako nove ale i tak mi po tech 40k km odesla jedna zapal civka. Pise to missed fire takze proste nepali a idealni vyzkouseni cim to je ze vymazes komplet diagnostiku a prehodis civku z daneho valce na jimy valec a nastartujes a jak se to projevi mela by se ti tato zavada presunout na ten jiny valec a v tu chvili mas jistotu! Tak sem to vyresil aj ja. Daignostiku mam svoji popr odkud jsi ze bych ti to zjistil ja svoji diagnostikou a metodou?
Pokud to bude civka tak budto das vsechny nove cena 10 000 kc jelkikoz jedna stoji 1070kc a ta puvodni se uz nevyrabi a je nahrazena novejsi nebo musis sehnat tu puvodni ( mam jich 7ks funkcnich v poradku takze klidne ti jednu a jednu nahradni prpdam to bych videl jako minimum jinak jsou dost spatne sehnatelne a ja proto dal vsechnny nove) a nebo das nove vsechny ty novejsi!
Oprava cca na 5min i s diagnostikou a zakladnim servisnim vybavenim.
Kdyztak dej vedet neco vymyslime
Tel na mne je 721 927 527 Radim = ManyP
Zcela urcite cca na 99% je problem ze ti nejspis odesla zapalovaci civka teda pokud si si jist ze mas dobre svicky. Mam to stejne bmw aj motor a LPG a nejdulezitejsi je mit dobre svicky - mam vyzkousene NGK Laserline LPG - sice drahe ale najezd 100 000km by nemel byt problem. Ja mam na Lpg najeto 40k a svicky jsou jako nove ale i tak mi po tech 40k km odesla jedna zapal civka. Pise to missed fire takze proste nepali a idealni vyzkouseni cim to je ze vymazes komplet diagnostiku a prehodis civku z daneho valce na jimy valec a nastartujes a jak se to projevi mela by se ti tato zavada presunout na ten jiny valec a v tu chvili mas jistotu! Tak sem to vyresil aj ja. Daignostiku mam svoji popr odkud jsi ze bych ti to zjistil ja svoji diagnostikou a metodou?
Pokud to bude civka tak budto das vsechny nove cena 10 000 kc jelkikoz jedna stoji 1070kc a ta puvodni se uz nevyrabi a je nahrazena novejsi nebo musis sehnat tu puvodni ( mam jich 7ks funkcnich v poradku takze klidne ti jednu a jednu nahradni prpdam to bych videl jako minimum jinak jsou dost spatne sehnatelne a ja proto dal vsechnny nove) a nebo das nove vsechny ty novejsi!
Oprava cca na 5min i s diagnostikou a zakladnim servisnim vybavenim.
Kdyztak dej vedet neco vymyslime
Tel na mne je 721 927 527 Radim = ManyP