Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

chyba motoru a houpani otacek 645ci

Vše o o E24, E63/E64, F06, F12/F13, G32
Odpovědět
Zpráva
Autor
muchada

#1 Příspěvek od muchada »

ahoj,mam uz delsi dobu problem s 4,4 V8.porad mi tam skace chyba motoru,asi me to hazi do nouze.diagnostika mi ukazovala chybu na 4 valcich,vymenil jsem vsechny zapal.civky i svicky.4mesice byl klid a ted je to tu zase.houpou mi otacky,ukazovalo to nejaky spatny tlak do katiku nebo co mi to rikal.kontroloval jsem vsechny hadice,vse v poradku.dal jsem tam novou vahu vzduchu.nekdo mi jeste rika at zkusim vycistit skrtici klapku.uz fakt nevim co dal.a druha vec.pri rychlosti nad 130km/H mi vyskoci teplota oleje a rozsviti se ,,engine temperature"zlute a po chvili cervene.ma stim nekdo zkusenost?uz jsem z toho uplne zoufalej.budu rad a ocenim kazdou radu.dekuju moc.kdyby nekdo vedel cim to je klidne volejte 777668144
Horys
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Horys »

zdravím mrkl bych na memrány na vetilových vikách je to č.13(http://bmwfans.info/parts/catalog/E63/C ... ead_cover/) dovede to dělat dobrej bordel
ManyP
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od ManyP »

servis kde ti to daji dohromady??? taky sem bojoval se svoji 645ci a nakonec sem sehnal dobry kluky pres manika co dela myslim 25let v renocaru servisaka. doporucil je svym jmenem a rekl daleko lepsi oni nez to davat k nam!

ale je to u brna!!!
Odpovědět