Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

650Ci autobazar :)

Vše o o E24, E63/E64, F06, F12/F13, G32
Odpovědět
Zpráva
Autor
rider_x

#1 Příspěvek od rider_x »

Tak jsem se byl dneska podívat v davocar na bmw 650Ci - http://www.tipcars.com/bmw-rada_6/650ci ... 46984.html

ačkoliv prodejce uvádí: koupeno v CZ, první majitel, nehavarované, Pěkný stav !!!; Vyhřívaná sedadala; Klimatizace; Koupeno ČR; 6ti kvalt; kůže; alu kola; servisováno v autorizovaném servisu; Certifikát o najetých km od firmy !CEBIA!; ,Rozměry vozu v (mm) Délka 4820 Šířka 1855,Výška 1373,; http://www.davocar.cz info@davocar.cz; Vozidlo k vidění na adrese Olbramovice 203 PSČ 259 01 Olbramovice Davo Car s.r.o.; Strop + sloupky alkantara;

tak po chvíli z něj vypadlo, že auto má druhého majitele. Servisní kniha není, a na můj dotaz, kde bylo vozidlo servisováno, tak řekl, že neví. Že si to mam zjistit podle VIN. Auto má být nehavarované, po bližším zkoumání jsem zjistil, že má lakovaný zadek + v jednom zadním světle byli komáři :) O pěkném stavu by se dalo polemizovat :) Bočnice sedaček jsou dosti olezlé a odřené. Volant taktéž olezlý. Moc mi k tomu udávaných 118.000 km nesedí :) ačkoliv motorovou část měli naleštěnou moc hezky :)

destičky sjeté, přední pneu na výměnu. Ani jsem to nechtěl nastartovat a dát na zvedák ... jel jsem pryč, byla by tam investice za dalších 60t ... Jen pár mých postřehů, kdyby se náhodou tam někdo chtěl jet na to auto podívat :)
M4we

#2 Příspěvek od M4we »

Tak do tohohle bazaru bych už nikdy nevkročil. Prodávají hodně BMW a na netu vypadají dobře, taky jsem tam kdysi byl.
Už nikdy více. Jejich přistup byl dosti laxní. Díky za informaci, ale jen jsi potvrdil to, co už vím dlouho. A přiznám se, že nevím o moc bazarech, na který by bylo tolik negativních recenzí jako je DAVOCAR. Stačí checknout google a přečíst zkušenosti.
PeteroZ

#3 Příspěvek od PeteroZ »

rider_x píše:Tak jsem se byl dneska podívat v davocar na bmw 650Ci - http://www.tipcars.com/bmw-rada_6/650ci ... 46984.html

ačkoliv prodejce uvádí: koupeno v CZ, první majitel, nehavarované, Pěkný stav !!!; Vyhřívaná sedadala; Klimatizace; Koupeno ČR; 6ti kvalt; kůže; alu kola; servisováno v autorizovaném servisu; Certifikát o najetých km od firmy !CEBIA!; ,Rozměry vozu v (mm) Délka 4820 Šířka 1855,Výška 1373,; http://www.davocar.cz info@davocar.cz; Vozidlo k vidění na adrese Olbramovice 203 PSČ 259 01 Olbramovice Davo Car s.r.o.; Strop + sloupky alkantara;

tak po chvíli z něj vypadlo, že auto má druhého majitele. Servisní kniha není, a na můj dotaz, kde bylo vozidlo servisováno, tak řekl, že neví. Že si to mam zjistit podle VIN. Auto má být nehavarované, po bližším zkoumání jsem zjistil, že má lakovaný zadek + v jednom zadním světle byli komáři :) O pěkném stavu by se dalo polemizovat :) Bočnice sedaček jsou dosti olezlé a odřené. Volant taktéž olezlý. Moc mi k tomu udávaných 118.000 km nesedí :) ačkoliv motorovou část měli naleštěnou moc hezky :)

destičky sjeté, přední pneu na výměnu. Ani jsem to nechtěl nastartovat a dát na zvedák ... jel jsem pryč, byla by tam investice za dalších 60t ... Jen pár mých postřehů, kdyby se náhodou tam někdo chtěl jet na to auto podívat :)

Zdravím, toto auto jsem tam nakonec koupil já a chtěl bych k tomu jen něco dodat.

Auto jsem si nechal odvést ke známému do servisu, kde mi řekli, že je auto více méně v pořádku, akorát že tam bylo něco s kufrem a že investice do toho auta bude cca 50.000. Jelikož auto bylo za dobrou cenu (489.000) a v porovnání s ostatními auty ve stejné kategorii bylo o 100tis+ levnější mi to připadalo jako fajn kup a tak jsem do toho šel.

Davocar ale rozhodně není profesionální autobazar. Nejen, že mi nedali slevu ani korunu, ale ve smlouvě při podpisu byl jeden řádek ve smyslu:

Odměna pro bazar za zřízení: 10.000 Kč

Když jsem se zeptal co to má znamenat, tak mi pani skoro vynadala, že se vůbec zajímám, že to je úplně normální. Takže sleva nebyla a nakonec to stálo ještě o 10tis víc :)

Každopádně jsem do auta dal cca 60k a už je všecko v pořádku. Davocar každopádně nedoporučuju !!!
Odpovědět