kluci nevite nekdo nejakou zkratku jak ot opravit?
nefunkcni vetrak a novej 16t vrakoviste 5t ale to se mi moc nechce kdyz vidim ze vymena neni jednou rukou u kavy a za chvili muzu na tom byt stejne...
samo jsme privedli na vetrak primo 12V a nula, nic.. auto najeto skutecne 210t km, dovoz italie..
existuje nejakej vydrb, fligna nebo musim novej a komplet vymena vcetne sahary?
diky moc za rady..
pry pomerne casta chyba u x5 E53, mistr na dilne v Drazdanech rikal, ze jsou casto poskozene privodni kabely primo ve vstupu moturku. Mam to stejne, vetrak mi nejde, budu to ale resit az zjara, musi dolu naraznik abys ho vyndal.
jeste jsem se dozvedel ze vetrak bere impulzy od motoru pres to rele nebo co to je na sahare a to taky odchazi,..
v pondeli budu taky v servisu tak uvidim..
ten ranec za saharu zbytecne se mi davat nechce,..
opraveno ale pouze vymena sahary-vetraku..
rozlousknul jsem ten starej vetrak a jsou tam elektrolyty kondry, svaby, plosnak a nerozebiratelny provedeni.. za novej chcou ranec na vrakovisti za starej taky.. co ale zbyva..
zlaty stary vetraky s uhlikama a klasickym el.motorem
vmike píše:opraveno ale pouze vymena sahary-vetraku.. rozlousknul jsem ten starej vetrak a jsou tam elektrolyty kondry, svaby, plosnak a nerozebiratelny provedeni.. za novej chcou ranec na vrakovisti za starej taky.. co ale zbyva.. zlaty stary vetraky s uhlikama a klasickym el.motorem
Tak mi ventilátor také odešel. Klima začala stávkovat a po diagnostice zjistili mrtvý ventilátor. Asi koupím nový, je to přes 10.000 kč ale zase bude snad pokoj. Poradíte mi chlapi s výměnou? Vypadá to na první pohled, že ho dostanu dolů jednoduše ale píšete, že dolů musí nárazník. Ten jsem ještě nesundaval. Můžete mi s tím poradit?
Díky předem
nafoukl jsem klimu u svýho auta (větrák je v háji) náplň o 50g méně a normálně to klimuje jako nový, žádnej problém. Po městě při stání a popojíždění asi poroste tlak v systému natolik, že se klimakompresor vypne ale to u mne nehrozí, tak to zatím řešit nebudu.
viete mi to niekto potrvrdit ci ten naraznik alebo este nieco ine musim rozoberat.
klima ti bude fungovat aj bez vetraku ale bude ju stale zopinat a vypinat a to neni az tak dobre ako som pocul. No za jazdy ju mozno stiha dochladzovat narazovy vietor. Ked aspon stojis na mieste tak ju vypinaj
takze vcera som menil ten vetrak ak sa to niekomu zide treba dat dole komplet naraznik + vystuha naraznika neni to ale nic komplikovane praca tak na 3-5 hod a aspon si pocistite intercooler komplet predok od prachu, listia, inac je tam riadny bordel Este odporucam pri objednavke ventilatora si obdjednat take prlastove drziaky co drzia naraznik s blatnikom neni to ale nic drahe.
tak vela zdaru ak mate otazky kludne piste
mono3 píše:takze vcera som menil ten vetrak ak sa to niekomu zide treba dat dole komplet naraznik + vystuha naraznika neni to ale nic komplikovane praca tak na 3-5 hod a aspon si pocistite intercooler komplet predok od prachu, listia, inac je tam riadny bordel
Este odporucam pri objednavke ventilatora si obdjednat take prlastove drziaky co drzia naraznik s blatnikom neni to ale nic drahe.
tak vela zdaru ak mate otazky kludne piste
Co stal origo ventilator? Proc ty drzaky narazniku? Jak sundat nejlepe naraznik, mas navod?
Tak jsem sehnal starsi ventilator a pustil se do vymeny. Prace na 2 hodky. Doufam, ze mi hned neklekne. Jeste jsem vyhodil virive klapky a vymenil ventil na ovladani EGR. Cistit se ani nemusel.