Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
X5 E53 jaká zvolit kola
-
chtel bych se zeptat na vhodne kola pro X5 e53, chci na zimu 17" v rozmeru 235/65R17 a nevim jake kola na to poridit, jestli je mozne kvuli stredove dire pouzit pouze kola urcene pro X5, nebo sednou i jine sedmnactky z jinych modelu, vim ze X5 ma sirsi srouby, tak nevim jestli se muzu poohlidnout po jakychkoliv sedmnactkach, nabo mam hledat pouze kola orig pro X5, diky za radu
-
- Klubové ID: 321
ja jsem volil klasiku 17'' ... z x5. kola jsou celkem levne, protoze kazdy dava 18 a 19'' a jsou pevne (urcene na takto tezke auto).
diky vyssimu profilu gumy se clovek nemusi v zime bat o disky, ze je nekde ojede o neco, co pod snehem neni videt.
cena gum je pak taky prijemnejsi nez u rafku s vetsim prumerem
diky vyssimu profilu gumy se clovek nemusi v zime bat o disky, ze je nekde ojede o neco, co pod snehem neni videt.

-
tak nejak uvazuju, takze ted jen najit plus minus vhodne sedmnactky za solidni cenu a pokud mozno nejake masivniajfel píše:ja jsem volil klasiku 17'' ... z x5. kola jsou celkem levne, protoze kazdy dava 18 a 19'' a jsou pevne (urcene na takto tezke auto).
-
- scooter_x
- Klubové ID: 3560
Na 17kách na zimu nevidím nic špatného, sám bych je dal na svoje auto taky, bohužel tam nejdou. Už jen kvůli levnějším pneu a menšímu strachu o disky v zimě. Proto prodávám tyhle svoje 17ky, chtěl jsem je dát na svoje auto na zimu, ale kvůli brzdám vpředu musím minimálně 18.
Jinak 17ky jsou stejně vylezlé / zalezlé jako třeba 18ky, pokud mají adekvátní ET, což originální kola mají. S výjimkou asi zadních 19tek, např styling 132, ty budou trochu vylezlejší.
Jinak 17ky jsou stejně vylezlé / zalezlé jako třeba 18ky, pokud mají adekvátní ET, což originální kola mají. S výjimkou asi zadních 19tek, např styling 132, ty budou trochu vylezlejší.
- scooter_x
- Klubové ID: 3560
Tak já budu pokračovat zase v přihřívání svojí polívčičiky
Mám ještě jedny kola, teď čerstvě, origo 18ky z X3, styling 143, 8x18, ET46, Jsou to jen disky se středy, v super stavu, mají tuším jediný malý škrábanec, jinak super, rovná, atd. Mám i letní gumy na ně, ale je to rozměr 235/50 R18, tedy na X3, ne na X5. Pokud bys je i tak chtěl, dám Ti je prostě k tomu.
Tuhle sadu prodávám kvůli tomu, že jsem na ně chtěl koupit zimáky, ale včera jsem sehnal ty samé disky s novými zimními pneu, přesně jaké jsem potřeboval, takže teď jsou tyhle na prodej.
Když mi dáš mail, pošlu fotky.

Mám ještě jedny kola, teď čerstvě, origo 18ky z X3, styling 143, 8x18, ET46, Jsou to jen disky se středy, v super stavu, mají tuším jediný malý škrábanec, jinak super, rovná, atd. Mám i letní gumy na ně, ale je to rozměr 235/50 R18, tedy na X3, ne na X5. Pokud bys je i tak chtěl, dám Ti je prostě k tomu.
Tuhle sadu prodávám kvůli tomu, že jsem na ně chtěl koupit zimáky, ale včera jsem sehnal ty samé disky s novými zimními pneu, přesně jaké jsem potřeboval, takže teď jsou tyhle na prodej.
-
ahoj, díky za fotky těch 17" ted jsem sehnal zimni gumy 17" takze sedmnactky budou urcite, jeste se rozhoduju co vemu, uvazoval jsem i o nejakych kolech s trosku nizsim ET, mam ted ET48 na 285 a neumim si predstavit 235 s ET 46..nechci aby to vypadalo jak tramvajscooter_x píše:Tak já budu pokračovat zase v přihřívání svojí polívčičiky![]()