Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
X6 E71 - samovolné spuštění oken??
-
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsme byli v Prahe přes noc X6tou, auto jsme normálně zamkli na parkingu a šli na karty, za pár hodin volají policajti at si vyběhnem na parkoviště, že máme nezajištěný vůz - auto mělo stažené všechny okna!! WTF, setkal se s tím někdo??
Jinak kdyby někdo chtěl sadu OEM disků na Xko - 19" 5ti paprsek, s úplně novými pneu, dejte vědet, půjdou za cenu gum..
Jinak kdyby někdo chtěl sadu OEM disků na Xko - 19" 5ti paprsek, s úplně novými pneu, dejte vědet, půjdou za cenu gum..
-
- Kontaktovat uživatele:
king píše:to je blbost, na takovou dalku by se to urcite nestahlo, to spis jestli s tim nekdo nechtel odjet
Taky se mi to zda jako nesmysl.. Ale proc se to teda kua otevrelo??

Jakoze pokus o kradez? No nevim, kdyz uz by se nekdo dostal tak daleko ze otevre novou X6 bez poskozeni, tak uz by s tim asi umel i odfrcet ne? Zadne extra zabezpeceni oproti serii to nema..
Martyn píše:Nebyli jsme na party ale na kartach:D
Kazdopadne bylo to vcelku pobliz parkoviste, ale ve tretim patre a pres x sten (mozna nekdo zna - auto stalo u metra na Lukach, byli jsme nahore v Concordu..). Dost pochybuju ze by to slo otevrit na az takovou dalku teda..

... teoreticky se to mohlo otevrit cestou tam ... tezko rict ...
proste ta funkce na dalkaci je ...
mohlo to byt ovladacem, obcas funguji na neskutecny dalky a prekazky
nebo to mohl otevrit nejakym neznamym zpusobem zlodej
nebo je v haji jakasi jednotka centralu/alarmu a jednou za zivot otevrela okna (zname starsi typy bmw, kde odesla jednotka centralu/ground modul a auto se samovolne odemykalo, zamykalo nebo naopak nechtelo odemykat a zamykat nebo otevirat okna)
dalsi moznosti je cela ta krabice u ridice (pripadne v jinych dverich) s tlacitky na otevirani oken, je mozny, ze je tam vadna elektronika a spojila nejakym zahadny zpusobem +12 do oken (pripadne spojila spinanou kostru, to je jedno)
nebo to mohl otevrit nejakym neznamym zpusobem zlodej
nebo je v haji jakasi jednotka centralu/alarmu a jednou za zivot otevrela okna (zname starsi typy bmw, kde odesla jednotka centralu/ground modul a auto se samovolne odemykalo, zamykalo nebo naopak nechtelo odemykat a zamykat nebo otevirat okna)
dalsi moznosti je cela ta krabice u ridice (pripadne v jinych dverich) s tlacitky na otevirani oken, je mozny, ze je tam vadna elektronika a spojila nejakym zahadny zpusobem +12 do oken (pripadne spojila spinanou kostru, to je jedno)
vlevo je matal
a vpravo Killca 

Stalo se mně to dvakrát u E39. Zaparkoval jsem u kanclu, za půl hoďky jsem se vrátil a všechny okna stažený. Kousek ode mne parkovala E65, mám podezření, že zatímco on si okna zavřel, mně je otevřel. Nechal jsem si funkci deaktivovat a byl klid.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic