Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

X6 E71 - samovolné spuštění oken??

Vše o E53, E70/E71/E72, E83, E84, F15/F16, F25/F26, F39, F48, G01, G02, G05, G06
Odpovědět
Zpráva
Autor
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Marty_ »

Včera jsme byli v Prahe přes noc X6tou, auto jsme normálně zamkli na parkingu a šli na karty, za pár hodin volají policajti at si vyběhnem na parkoviště, že máme nezajištěný vůz - auto mělo stažené všechny okna!! WTF, setkal se s tím někdo??
Jinak kdyby někdo chtěl sadu OEM disků na Xko - 19" 5ti paprsek, s úplně novými pneu, dejte vědet, půjdou za cenu gum..
ajfel

#2 Příspěvek od ajfel »

jak daleko byla ta party ?
nemohl se na delsi dobu podrzet v kapse dalkac? (odemykaci tlacitko) ?
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Marty_ »

Nebyli jsme na party ale na kartach:D
Kazdopadne bylo to vcelku pobliz parkoviste, ale ve tretim patre a pres x sten (mozna nekdo zna - auto stalo u metra na Lukach, byli jsme nahore v Concordu..). Dost pochybuju ze by to slo otevrit na az takovou dalku teda..
king

#4 Příspěvek od king »

to je blbost, na takovou dalku by se to urcite nestahlo, to spis jestli s tim nekdo nechtel odjet
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Marty_ »

king píše:to je blbost, na takovou dalku by se to urcite nestahlo, to spis jestli s tim nekdo nechtel odjet

Taky se mi to zda jako nesmysl.. Ale proc se to teda kua otevrelo?? 8O
Jakoze pokus o kradez? No nevim, kdyz uz by se nekdo dostal tak daleko ze otevre novou X6 bez poskozeni, tak uz by s tim asi umel i odfrcet ne? Zadne extra zabezpeceni oproti serii to nema..
ajfel

#6 Příspěvek od ajfel »

Martyn píše:Nebyli jsme na party ale na kartach:D
Kazdopadne bylo to vcelku pobliz parkoviste, ale ve tretim patre a pres x sten (mozna nekdo zna - auto stalo u metra na Lukach, byli jsme nahore v Concordu..). Dost pochybuju ze by to slo otevrit na az takovou dalku teda..

:D ... jsem to spatne precet :)
... teoreticky se to mohlo otevrit cestou tam ... tezko rict ...
proste ta funkce na dalkaci je ...
Killca

#7 Příspěvek od Killca »

mohlo to byt ovladacem, obcas funguji na neskutecny dalky a prekazky

nebo to mohl otevrit nejakym neznamym zpusobem zlodej

nebo je v haji jakasi jednotka centralu/alarmu a jednou za zivot otevrela okna (zname starsi typy bmw, kde odesla jednotka centralu/ground modul a auto se samovolne odemykalo, zamykalo nebo naopak nechtelo odemykat a zamykat nebo otevirat okna)

dalsi moznosti je cela ta krabice u ridice (pripadne v jinych dverich) s tlacitky na otevirani oken, je mozny, ze je tam vadna elektronika a spojila nejakym zahadny zpusobem +12 do oken (pripadne spojila spinanou kostru, to je jedno)
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#8 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Stalo se mně to dvakrát u E39. Zaparkoval jsem u kanclu, za půl hoďky jsem se vrátil a všechny okna stažený. Kousek ode mne parkovala E65, mám podezření, že zatímco on si okna zavřel, mně je otevřel. Nechal jsem si funkci deaktivovat a byl klid.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Odpovědět