Jaro se blíží a čeká mě koupě letních gum.
Mám 20" kombinaci - předek 275/40 R20, zadek 315/35 R20.
Ty staré byly Toyo Proxes S/T a byly docela hlučný.
Má někdo zkušenosti s pneu Atturo AZ800?
Jsou cenově hodně výhodný, ale nenašel jsem k nim ani jeden test.
Nebo se radši držet zavedených značek a připlatit?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
X5 E53 pneu 20"
-
- Klubové ID: 2481
- Kontaktovat uživatele:
Určitě připlatit. Je to to jediné, co má kontakt s vozovkou, co člověka dokáže podržet či zachránit a raději bych obětoval pár tisícovek za rok či dva do bezpečnosti...
Ale na druhou stranu ne vždy renomovaná značka znamená kvalitu (jezdím sice úplně odlišný rozměr a všechno) Mám zimní Bridgestone LM-25 vyrobené v Polsku a gumy se sjíždějí tak nerovnoměrně, že už si přeji aby zima skončila.... Ale do pneumatik o kterých se nikde nic nedočtu bych nešel asi ani omylem...
Ale na druhou stranu ne vždy renomovaná značka znamená kvalitu (jezdím sice úplně odlišný rozměr a všechno) Mám zimní Bridgestone LM-25 vyrobené v Polsku a gumy se sjíždějí tak nerovnoměrně, že už si přeji aby zima skončila.... Ale do pneumatik o kterých se nikde nic nedočtu bych nešel asi ani omylem...
no zkušenosti s pneu Aturro mám velmi malé.... a to takové, že o této značce slyším poprvé a to od Tebe
to auto váží s lidma asi 2,5 tuny a tydle šlupky bych tam fakt nedal. Měl jsem taky na X5 tento rozměr a kupoval jsem michelinky a fungovalo to dobře.Jo hold jezdít na dvackách něco stojí,ale zas budeš mít nejhezčí X5 široko daleko 

Je prakticky nemožné, aby se pláště sjížděly samy od sebe nerovnoměrně, pokud je geometrie ok a jsou dobře nahuštěny.... Leda že by se sjížděly rozdílně vůči sobě-ale to je již poplatné jízdě a hlavně jejímu stylu (je jasné, že dřív zgumuješ zadní).mike-ee píše:...gumy se sjíždějí tak nerovnoměrně, že už si přeji aby zima skončila.... Ale do pneumatik o kterých se nikde nic nedočtu bych nešel asi ani omylem...