jaho píše:To je dobrá cena, ale stejně je to děsně předražený... Mám nabídku ještě na Bastuck za cca 12tis. Tak nevím, nevím...asi si to všechno nejdříve někde poslechnu a pak se rozhodnu...
Kompletní i s Ehrsatzrohr nebo jenom ESD? A za kolik by teda byly takhle 2 Bastucky - nějaká množstevní sleva
Když to vezmu zpětně, tak ano, bylo, jenže teď už je na změnu pozdě...Dokonce bych i měl raději "starou" (myšleno před FL) verzi Z4, protože na ni existuje spoustu věcí, ketré nejsou na FL...např. kompresor...
To mě taky napadlo, ale přeci jen ta moje je hodně vymazlená a bylo by mi to hodně líto...já si bohužel vždy udělám ke svému autu nebo i motorce moc sepjatý vztah...potom je velmi těžké loučení...
Tak jsem dneska zjistil, že to auto z toho prospektu je mého kamaráda...je to sice "jen" 2.2, ale s tím ESD od Laityngu zní parádně, přesně jak se mi to líbí...takže asi zjara dost ušetřím... Teď už jen rozhodnout, zda duplex ano nebo ne. Pokud ano, mám v merku "M"kový zadní nárazník. Ale je to cca 10tis.Kč navíc...a to je benzín na dovolenou v Itálii...
Je to sice 335i, ale motor stejnej a predpokladam vyfuk bude ladeny podobne... mistni clen Majkouch vyhodil serii a dal si na to Eisenmann .. kdyztak mu napis... kdybys mel placeny členství, dostaneš se do sekce Klubová auta ... ma tam toho laufu i fotky, jak se to montovalo atd..
Je to sice 335i, ale motor stejnej a predpokladam vyfuk bude ladeny podobne... mistni clen Majkouch vyhodil serii a dal si na to Eisenmann .. kdyztak mu napis... kdybys mel placeny členství, dostaneš se do sekce Klubová auta ... ma tam toho laufu i fotky, jak se to montovalo atd..