To je divné...pomalu půlka července a žádná aktivita zde na fóru... To už nikdo nejezdí Z4? Nebo jezdí a nechce se družit? Za nás je momentálně na Liberecku 3x Z4...dnes jsme byli na vyjížďce v Polsku na smažené ryby (bylo to narychlo svolané až ráno). A byla to paráda...
tak jestli se pocasi nejak probere k zivotu, tak bych asi začal stylově sezonu ve ctvrtek 1.brezna (pokud nebude snezit) na pravidelnym prazskym regionalu na Cernym moste ) přijezd samozrejme bez strechy...
dlouha pauza vymaze pamet, musime udelat zase nejakej vyleticek az se zatepli, taky je tu par novejch roadstermaniaku.
Moje Z4 dostala malou profi kosmetickou lecbu, po umyti jsem ji utrel nejakym trikem, co melo v sobe asi rozemlety petky a jak jsem dojebal tu cernou metlu, to se nevidi. Ale ted uz je zase kocka.
ZZZZ píše:dlouha pauza vymaze pamet, musime udelat zase nejakej vyleticek az se zatepli, taky je tu par novejch roadstermaniaku.
Moje Z4 dostala malou profi kosmetickou lecbu, po umyti jsem ji utrel nejakym trikem, co melo v sobe asi rozemlety petky a jak jsem dojebal tu cernou metlu, to se nevidi. Ale ted uz je zase kocka.
ja si na podzim dopral profi vypucovani od Pavla v Podivine )
AlexZ4 píše:Výborně, takže to máme kolik Z4? A v kolik ve Fénixu?
no celkem 3 Z4ky budeme, což bude totalni bomba !!!
set_ ma E90 v mpaketu ... zatim sem se s nim domlouval jen na miste, ne na case.. ale videl bych to optimalne mezi 18:30-45 odjezd odtamtud abychom byli na cernaku kolem 19 ...