http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... res=EXPORT
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Koupit ci ne tuto E34 M5?
-
butthead740
- Klubové ID: 1599
-
butthead740
nebo sem pak nasel v cechach za 140tkc "pry" v top stavu, ale zname ty top stavy u nas bych to prejmenoval na stop stav u nekterych vraku a zase je pravda ze vsechny auta z de co sem mel byly celkem vune, ne zadny rozvandrovanci jak tady, nejvic me tady pobavily kdyz sem bral E38mu na alpinach 20" a byla snizena tim ze ji urizly pruziny 
pokud mysliš tu fialku tak prodejce lže už i o tom že ji sam osobně dovezl z německa v tom připadě o zbytku neni potřeba ani přemyšlet, koupil ji cca za stejnou cenu jak teď prodava pak na ni chtěl navařit kilo nebo tak nějak, měl ji klubak z e30.cz ktery ji sem dovezl z .de pak prodal někomu a ten ji zase prodal asi tomuto podnikateli, poznavaci zanameni jsou přešity sedačky s alakantrou uprostřed a motorovy prostor v černe barvě jelikož se auto přesřikalo na fialku ještě v německu protože se barva zrovna libila majiteli
-
butthead740
hm no bezva jak rikam auto resp takovyhle urcite ne z cech, ta z de ma ev jasnou historii a pan ji ma 12 let coz evidentne byl mazlik, ja bych ji chtel taky jen na week a pekny pocasi, huntit ji denne po meste by byl nesmysl.no po zime se snad nakej peknej kousek vylihne, jen me na tom nemecku sere mraky kilometru, more casu v prdeli a pak ti tady u nas ty dementi ani neuznaj nemeckou technickou proste masakr..
Tohle potvrzuju ja osobně ji chtěl koupit ještě když byla v praze v bazaru za 90tis a už tenkrát tam nešel dobře motor v nízkých otáčkách a přímo s majitelem,který to dovezl jsem mluvil a byl to top kousek,ale pak to prodal nějakému praseti z prahy ten s tím pálil gumy a kurvil to a pak jsem to viděl já a nebrat,ten co to má teď tak si myslí že na tom zbohatne:-))
ARMAN píše:pokud mysliš tu fialku tak prodejce lže už i o tom že ji sam osobně dovezl z německa v tom připadě o zbytku neni potřeba ani přemyšlet, koupil ji cca za stejnou cenu jak teď prodava pak na ni chtěl navařit kilo nebo tak nějak, měl ji klubak z e30.cz ktery ji sem dovezl z .de pak prodal někomu a ten ji zase prodal asi tomuto podnikateli, poznavaci zanameni jsou přešity sedačky s alakantrou uprostřed a motorovy prostor v černe barvě jelikož se auto přesřikalo na fialku ještě v německu protože se barva zrovna libila majiteli
-
butthead740
fialku jsem dovezl z rise ja, bylo to auto po velkých investicich delaných v risi...nemec mi ukazoval faktury co do toho dal za par tisic euro...pred prodejem sem nechaval merit tlaky a na vsech 6ti OK...motor behal pekne, co jsem to pocital podle inzeratu, tak uz to ma po me asi tretiho majitele
a jeste nedavno to bylo stale na cistopisu...jinak ja auto prodaval z duvodu, ze e31 u me nad m5 vyhrala a zustala...
-
butthead740
-
butthead740
nejvic me rozsekal borec kdyz sme kupovali S6 stav celkem peknej 5let jeden majitel a pak tenhle frajer, sem se ptal kdyz je to auto podle vas tak skvely proc ho prodavate koukal jak puk a pak rek no vite preci jenom ten V10 docela papa... tvl ja sel do kolen, ty lidi si koupi stado opic a maj pripraveno deset bananu