Konecne jsem prodal svou 540 a mohl si splnit muj sen v podobe M5 E39..
Vcera jsem ji dovezl po druhem majiteli ze Stuttgartu.
Rok 2002, carbonschwarz ve velmi dobrem stavu.Par musek to ma, ale nic vazneho.Az to vychytam bude to super auto...
Par fotek..
Přílohy
$(KGrHqVHJEgE+eDH(VpjBQ,CiW5WqQ~~_19.JPG (35.17 KiB) Zobrazeno 8040 x
$T2eC16VHJHIE9nyseFPoBQ,Ch35cWQ~~_19.JPG (46.51 KiB) Zobrazeno 8040 x
$T2eC16JHJHgE9n0yEYejBQ,Ce)Qgtg~~_19.JPG (50.85 KiB) Zobrazeno 8040 x
$T2eC16JHJG!E9nm3pmNNBQ,CfPiWtQ~~_19.JPG (45.89 KiB) Zobrazeno 8040 x
$(KGrHqJHJDYF!d52hcdJBQ,Cgv1Fq!~~_19.JPG (55.77 KiB) Zobrazeno 8040 x
Krása,přesně stejnou barvu bych chtěl taky. Dovezl jsi ji sám nebo ti ji někdo dovezl? Taky jsem přemýšlel na dovozu z Německa,ale bohužel je u mě bariéra že neumím německy takže musím počítat s tím že ji sám nedovezu a to se mi to trochu prodraží. No uvidím. Jestli nezdržuji tak se mi líbí tahle jenže to chce vidět,protože fotka snese všechno a jet se jen podívat je nesmysl.Ten nárazník bych řekl že je mucha.Tiše ti ji závidím
Dovezl jsem si ji sam, v Nemecku ziju takze respektive bude jezdit v Nemecku dal, jen na CZ znackach..Volba byla jasna koupe v zahranici protoze u nas nic dobryho na prodej neni (az na vyjimky), jen se toci furt ty samy auta..
Přílohy
$T2eC16ZHJGwE9n)yUY2MBQ,CfrHy(w~~_19.JPG (42.18 KiB) Zobrazeno 8001 x
Diky,diky.Ja jsem na ty bubaky zatizenej...Kola zustanou cerna.Chci to trochu detailama doladit,vyfuk a svody atd.
Chtel jsem se zeptat,prostredni dva zadni pdc sensory nflefunguji,to musi naraznik dolu ze?
Auto ma jen letni kola takze jsem se jeste ani nesvezl...Cekam na jaro...
Diky,diky.Ja jsem na ty bubaky zatizenej...Kola zustanou cerna.Chci to trochu detailama doladit,vyfuk a svody atd.
Chtel jsem se zeptat,prostredni dva zadni pdc sensory nflefunguji,to musi naraznik dolu ze?
Auto ma jen letni kola takze jsem se jeste ani nesvezl...Cekam na jaro...
Tak to budeme na jaře prožívat podobnou extázy, jsem neskutečně natěšenej a v nepopsatelným očekávání Teď ji chodím vymazlovat do garáže a cvičně ji pro radost rozebírám.
Tak to budeme na jaře prožívat podobnou extázy, jsem neskutečně natěšenej a v nepopsatelným očekávání Teď ji chodím vymazlovat do garáže a cvičně ji pro radost rozebírám.
Já jsem měnil všechny snímací čidla na sacích a výfukových vačkách, pak preventivně svíčky. Váhy vzduchu zatím ne, počítač je nevyhodil a mám teď zrovna rozebraný sání vzduchu, je tam vše absolutně čistý bez náznaku smítka prachu. Auto má najeto jen 90tis tak snad budou ještě ok, preventivně se mi je měnit nechce.