Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
V kolika letech jste si koupili Mko - m5board
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Fatal Design píše:LiborM píše:Fatal Design píše:Fu, tak to jsem to stihnul dříve
Ale jen o kousek
Jestlipak už se holíš Liborku ?![]()
Tvl abys ho nehecl a neoholil si celou hlavu

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
-
- Kontaktovat uživatele:
- LiborM
- Kontaktovat uživatele:
Fatal Design píše:MattyX píše:Fatal Design píše:[quote="LiborM"][quote="Fatal Design"]Fu, tak to jsem to stihnul dříve
Ale jen o kousek
Jestlipak už se holíš Liborku ?![]()
Tvl abys ho nehecl a neoholil si celou hlavu

To já už hlavu částečně holit ani nemusím

Já už si celou hlavu holím asi dva a půl roku

Bmw M3 e36 3.0i Greenhell
Bmw E28 535i
Mercedes-Benz ML 55 AMG
Audi S8 6q
Bmw E28 535i
Mercedes-Benz ML 55 AMG
Audi S8 6q
M3 E46 2003 6MT CSL kola. Ve 24 a jo náklady jedou, už jsem dal do servis 80.000,- a to jsem kupoval Top Stav s tim že časem budou potřeba udělat brzdy. A to nemluvim o tom že každej měsíc najezdim 2.000 km na 100 oktan.
Je to moje "černá šlapka" jak řiká moje přítelkyně, od tý doby co jsem jí oznámil, že letos se bohužel nejede k moři. Ale když jí miluješ není co řešit, to auto mám fakt rád...
Je to moje "černá šlapka" jak řiká moje přítelkyně, od tý doby co jsem jí oznámil, že letos se bohužel nejede k moři. Ale když jí miluješ není co řešit, to auto mám fakt rád...
Tak já tedy taky přihodím svou story:
M3 E36 3.0 coupe jsem si pořídil ve 23 letech. měl jsem papíry v tu dobu cca půl roku. toho půl roku jsem jezdil s E36 sedanem 1.8i (100HP) a pak si kamarad koupil dvaapůli coupe a mě se to coupe hrozně líbilo. tak jsem začal koukat co vlastně je možný koupit a zjistil jsem, že existuje nějaká M3. no netrvalo dlouho a sedan putoval z baraku a privez sem si M3 a delala mi radost tri a pul roku. Ani jednou jsem ji neskrbnul. na to auto jsem si tenkrát pujcil a díky nekolikeremu preuverovani toho uveru a i dalsich pozdeji kdyz jsem resil bydleni se da rict ze do ted i to auto jeste splacim. ale sakra nelituju toho ani trochu. ten stroj mi delal radost dnes a denně a až se trochu shrabu financne, tak si neco podobnyho poridim znova. jen ted jak starnu a mam i rodinu, tak už se spíš poohližím po M5. no uvidíme, co z toho bude a jestli vůbec ...
M3 E36 3.0 coupe jsem si pořídil ve 23 letech. měl jsem papíry v tu dobu cca půl roku. toho půl roku jsem jezdil s E36 sedanem 1.8i (100HP) a pak si kamarad koupil dvaapůli coupe a mě se to coupe hrozně líbilo. tak jsem začal koukat co vlastně je možný koupit a zjistil jsem, že existuje nějaká M3. no netrvalo dlouho a sedan putoval z baraku a privez sem si M3 a delala mi radost tri a pul roku. Ani jednou jsem ji neskrbnul. na to auto jsem si tenkrát pujcil a díky nekolikeremu preuverovani toho uveru a i dalsich pozdeji kdyz jsem resil bydleni se da rict ze do ted i to auto jeste splacim. ale sakra nelituju toho ani trochu. ten stroj mi delal radost dnes a denně a až se trochu shrabu financne, tak si neco podobnyho poridim znova. jen ted jak starnu a mam i rodinu, tak už se spíš poohližím po M5. no uvidíme, co z toho bude a jestli vůbec ...