Pokud ji má pořád stejný majitel, jako že sem ho viděl naposledy minulé léto, v zimě s tím nejezdí, tak vypadá pořád stejně. Žluťoučká, černá kola prostě pořád stejně krásná kombinace. Nevím jak v interieru ale o ničem sem neslyšel, takže si myslím, že bez zásahu.
To za tech 500000 sem potkal vcera v brne, jak sem ho videl v zrcatku tak sem ho pustil pred sebe a 2km jel za nim a kochal se.. jako poslintal sem si volant, je fakt nadherny:) nova oktavka co stala vedle ni na semaforech vypadala oproti tomuhle jak starej srot:D a ten zvuk... fakt nadherny auto a aspon z venku fakt ve stavu jak kdyby to byla fungolvka:)
tak bola dobra ci utahana? teraz som z toho jelen - jasne ze s tou hydraulickou ruckou bez zadnej sedacky aky bol ucel auta - drift ten da zabrat docela viac ako okruh. ale vie o nej niekto realne ci len dohady...
Jel jsem v ni. Je z nemecka a tech 80 tis je real. Jednu sezonu ma za sebou drifty. Ale bylo o ni dobre postarano. Take hodne investic ss vyfuk, podvozek hr, d2 brzdy. Neni bez chyb ale za 190 tis je skvela plus 50 na to ji dat dohromady a mate krasnou 3,2ku v manualu ktery nejsou.
no... já jsem na ni koukal, ale popravdě - ty km se mi nezdaj, určitě to neni 1996.
řekl bych, že byla bouchlá na předek, poněvadž 3litr s FL předkem??? a přitom nejstarší blatníky bez blinkrů (do 93), který nepasujou k zadním sedačkám s opěrkama po 94???
moc věcí, co nesedí, k tomu dost nízká cena, ale nízká jak za co...